|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Do, 31. Jul um 01:26 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Dr. BBQ's Big-Time Barbecue-Kochbuch: Ein echter Grill-Champion bringt den Ta...
Beendet
Dr. BBQ's Big-Time Barbecue-Kochbuch: Ein echter Grill-Champion bringt den Ta...
US $5,89US $5,89
Do, 31. Jul, 13:26Do, 31. Jul, 13:26
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Dr. BBQ's Big-Time Barbecue-Kochbuch: Ein echter Grill-Champion bringt den Ta...

bluevasebooks
(207977)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $5,89
Ca.CHF 4,75
Artikelzustand:
Gut
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Interlochen, Michigan, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Do, 21. Aug und Mo, 25. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:116473179209
    Zuletzt aktualisiert am 30. Jul. 2025 18:16:38 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
    Release Year
    2005
    ISBN
    9780312339791

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    St. Martin's Press
    ISBN-10
    0312339798
    ISBN-13
    9780312339791
    eBay Product ID (ePID)
    44465901

    Product Key Features

    Book Title
    Dr. BBQ's Big-Time Barbecue Cookbook : A Real Barbecue Champion Brings the Tasty Recipes and Juicy Stories of the Barbecue Circuit to Your Backyard
    Number of Pages
    320 Pages
    Language
    English
    Topic
    Individual Chefs & Restaurants, Methods / Barbecue & Grilling
    Publication Year
    2005
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Ray Lampe
    Book Series
    Dr. BBQ Ser.
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.7 in
    Item Weight
    19.7 Oz
    Item Length
    9.2 in
    Item Width
    7.5 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2004-060162
    Dewey Edition
    22
    Reviews
    "The former truck driver from the Chicago area writes just as he speaks, friendly, unassuming, and with an understated wit. Nothing snobby about Dr. BBQ. His tips on technique and tools are scattered throughout the book." -- The Huffington Post
    Dewey Decimal
    641.5/784
    Synopsis
    Barbecue champion and full-time professional barbecuer Ray Lampe, a.k.a. "Dr. BBQ," reveals the delicious secrets of the country's top barbecuers in a great cookbook for the backyard chef., Delicious slow-smoked barbecue is a star-spangled American specialty, and there's nobody who knows how to put a barbecue smile on people's faces like Ray Lampe, the barbecue chef better known as Dr. BBQ. In Dr. BBQ's Big-Time Barbecue Cookbook, Ray shows every backyard chef how to bring the slow-smoked goodness of real barbecue to the table with a minimum of fuss and a maximum of finger-lickin' goodness. In chapters devoted to equipment, tools, and fuel, he shows readers how easy it is to prepare authentic barbecue with the best rubs, marinades, and mops this side of Arthur Bryant's. Dr. BBQ parts with some of his most treasured recipes so that your picnic table can groan with the likes of: Dr. BBQs Big-Time Competition Brisket Dirty Dick's Cajun Ribeye Roast Meat Loaf for Lisa Marie Kansas City--Style Pork Butt Backyard Championship Ribs Chicago-Style Rib Tips Cured and Pecan-Smoked King Salmon Dr. BBQ's Sweet and Spicy Pork Loin Paradise Ridge Stuffed Lobster Sherry Butter Turkey Pork Chops Rancheros In a book filled with great recipes, surefire techniques, and tall tales from the barbecue trail, Dr. BBQ brings the best of American barbecue to you and your family.
    LC Classification Number
    TX840.B3L36 2005

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    bluevasebooks

    99,4% positive Bewertungen1.1 Mio. Artikel verkauft

    Mitglied seit Nov 2016
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    We are a dynamic and rapidly growing used bookseller in beautiful Northern Michigan.​ Our passion lies in building and maintaining essential relationships in our community through our shared common ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (254'746)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • r***r (4464)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Thank you!
      Alle Bewertungen ansehen