
ManageFirst: Kontrolle der Gastronomiekosten mit Online-Prüfungsgutschein, C3
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Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:116606982304
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780132724845
Über dieses Produkt
Product Information
Appropriate for CONTROLLING FOODSERVICE COSTS courses within Culinary Arts and Hospitality Management departments. This text focuses on CONTROLLING FOODSERVICE COSTS topics. It includes essential content plus learning activities, case studies, professional profiles, research topics and more that support course objectives. The text and exam are part of the ManageFirst Program® from the National Restaurant Association (NRA). This edition is created to teach restaurant and hospitality students the core competencies of the Ten Pillars of Restaurant Management. The Ten Pillars of Restaurant Management is a job task analysis created with the input and validation of the industry that clearly indicates what a restaurant management professional must know in order to effectively and efficiently run a safe and profitable operation. The ManageFirst Program training program is based on a set of competencies defined by the restaurant, hospitality and foodservice industry as those needed for success. This competency-based program features 10 topics each with a textbook, online exam prep for students, instructor resources, a certification exam, certificate, and credential.* The online exam prep for students is available with each textbook and includes helpful learning modules on test-taking strategies, practice tests for every chapter, a comprehensive cumulative practice test, and more! This textbook includes an online testing voucher to be used with the online version of the ManageFirst certification exam.
Product Identifiers
Publisher
Pearson Education
ISBN-10
0132724847
ISBN-13
9780132724845
eBay Product ID (ePID)
143621696
Product Key Features
Number of Pages
320 Pages
Publication Name
Managefirst : Controlling Foodservice Costs with Online Exam Voucher
Language
English
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2012
Features
Revised
Type
Textbook
Subject Area
Business & Economics
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
23.5 Oz
Item Length
10.8 in
Item Width
8.5 in
Additional Product Features
Edition Number
2
Intended Audience
College Audience
Edition Description
Revised Edition
Table of Content
About the National Restaurant Association and the National Restaurant Association Educational Foundation Acknowledgements Features of the ManageFirst Books Real Manager 1 -- The Importance of Cost Control in Restaurants 2 -- Restaurant Forecasting and Budgeting 3 -- Calculating Food Costs 4 -- Determining Menu Prices 5 -- Controlling Food Costs in Purchasing 6 -- Controlling Food Costs in Receiving, Storage, and Issuing 7 -- Controlling Food Costs During Production 8 -- Controlling Labor and Other Restaurant Costs 9 -- Managing Buffets, Banquets, and Catered Events 10 -- Projecting Restaurant Revenue Field Project Glossary Index
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
NostalgicSupplies
98,5% positive Bewertungen•491 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (139)
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- 5***6 (79)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat value for the money. Seller responded quickly. Definitely recommend.
- b***8 (118)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufVery fast shipping and a seller willing to work with the customer
- r***4 (9)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufLoved it
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