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Franklin Rauch: Holz. Feuer. - Hardcover, von Franklin Aaron; Mackay - sehr gut
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Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:125982605443
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Type
- Hardcover
- ISBN
- 9781984860484
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1984860488
ISBN-13
9781984860484
eBay Product ID (ePID)
24057282666
Product Key Features
Book Title
Franklin Smoke : Wood. Fire. Food. [A Cookbook]
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, General, Methods / Outdoor, Specific Ingredients / Meat
Publication Year
2023
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
37.8 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.3 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2022-034856
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.6165
Synopsis
The ultimate guide tolive-fire grilling and smoking at home, with recipes that will have you cooking up meat, vegetables, fish, and more like a true Texas fire wrangler-from theJames Beard Award-winning team behind the New York Times bestseller Franklin Barbecue. Aaron Franklin, bestselling author and proprietor of Austin hotspot Franklin Barbecue, turns to backyard live-fire grilling and smoking in Franklin Smoke. Along withaward-winning food writer Jordan Mackay, Franklin addresses the mysterious area where smoker and grill intersect, describing when and how to best combine the two.This complete resource, which features inspiring and helpful photographs, proves that lighting a backyard fire is no big deal on a weeknight-and that you can (and should!) cook this way for fuller flavors and a deeper engagement with the elements. The trick is in treating fire as an ingredient, not a medium.Franklin and Mackay detail strategies for executing meals over the full lifespan of a fire, employing low- and high-heat techniques as well as indirect cooking and smoking. Whether you're an old pro looking for new tips or have just purchased your first grill or smoker, the book shares expert techniques designed for any type of backyard grill, from inexpensive kettle-style grills, Big Green Eggs, offset cookers, and hand-built fire pits. Featuring detailed chapters on tools, techniques, and methods of grilling and smoking a variety of ingredients, Franklin Smoke answers all of your burning questions-from "How do I smoke a whole turkey?" to "What kind of wood should I use?"-while offering delicious new ways to incorporate both fire and smoke into your everyday cooking., The ultimate guide to live-fire grilling and smoking at home, with recipes that will have you cooking up meat, vegetables, fish, and more like a Texas pitmaster--from the James Beard Award-winning team behind the New York Times bestseller Franklin Barbecue., A complete resource for live-fire cooking and smoking at home, with detailed recipes for grilling meat, poultry, vegetables, and fish like a true Texas fire wrangler, from the James Beard Award-winning team behind the New York Times bestseller Franklin Barbecue.
LC Classification Number
TX609.F725 2023
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
BooksRun
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- c***8 (1840)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAwesome book!
- p***g (1015)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufPerfect! Thank you!
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