Dieser Artikel ist nicht mehr vorrätig.

Roast Figs, Sugar Snow: Food to warm the - Hardcover, by Henry Diana - Very Good

BooksRun
(201210)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $15,73
Ca.CHF 12,56
Artikelzustand:
Sehr gut
Nicht mehr vorrätig2 verkauft
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Philadelphia, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 14. Okt und Mo, 20. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:127003403592
Zuletzt aktualisiert am 30. Aug. 2025 01:23:57 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
Type
Hardcover
ISBN
9781783255764
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Octopus
ISBN-10
1783255765
ISBN-13
9781783255764
eBay Product ID (ePID)
4060721946

Product Key Features

Book Title
Roast Figs, Sugar Snow : Food to Warm the Soul
Number of Pages
208 Pages
Language
English
Publication Year
2023
Topic
Regional & Ethnic / General, Individual Chefs & Restaurants, Entertaining
Genre
Cooking
Author
Diana Henry
Format
Hardcover

Dimensions

Item Weight
32.6 Oz
Item Length
10 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.564
Synopsis
An Instant classic when it was published 20 years ago, Roast Figs, Sugar Snow remains the quintessential book on the magic of cold weather cooking. With recipes gathered from travels to Scandinavia, the French and Italian Alps, Scotland, Ireland, and New England, this is irresistible food you'll cook over and over again. Choose Alpine dishes of melted cheese; autumnal pies and substantial winter salads; pastries from Viennese coffee houses, festive snow biscuits or - closer to home - Diana Henry's definitive recipe for warming Irish stew. Diana writes evocatively about both place and food, making it a book well worth reading, as well as cooking from. This revised and expanded edition includes eight new recipes and new forewords from Diana Henry and Nigel Slater., From critically acclaimed, multi-award-winning author, Diana Henry, a new edition of the hidden gem at the heart of her cookbook repertoire. An irresistible collection of cold-weather recipes that celebrate the unique pleasures of autumn and winter, featuring seven new recipes and a foreword by Nigel Slater. "Roast Figs, Sugar Snow has been in my kitchen since the day I first opened it. Here is a book that celebrates not only the ingredients of the winter shopping bag, the pumpkins and pomegranates, chestnuts and soft, sweet spices, but the heart and soul of the season. Each paragraph is a carol to what makes the cooking of the cold months something to cherish."- Nigel Slater Diana Henry's classic cookbook, Roast Figs, Sugar Snow , is now revisited, revised, and refreshed nearly 20 years after its first publication, with a new foreword by Nigel Slater and seven new recipes. Full of comforting delights from cold-weather climates, it features recipes gathered from Diana's travels to Scandinavia, the French and Italian Alps, Scotland, Ireland, and New England. This is irresistible food you'll cook over and over again. Choose Alpine dishes of melted cheese; autumnal pies and substantial winter salads; pastries from Viennese coffee houses; festive snow biscuits and - closer to home - Diana's definitive recipe for warming Irish stew. Of course, there is also a recipe for Sugar-on-Snow as well. These recipes will bring warmth to your heart as well as your home. And Diana's evocative writing about both place and food make this a book well worth reading, as well as cooking from. Recipes include: -Georgian Cheese Pies -Salad of Smoked Duck with Farro, Red Chicory and Pomegranates -Pumpkin Tarts with Spinach and Gorgonzola -Vermont Baked Beans -Roast Pork with Black Pudding, Apple and Mustard Sauce -Melting Leg of Lamb with Juniper -Snow Biscuits -Skier's Chocolate with Bugnes -Roast Figs and Plums in Vodka with Cardamom Cream New recipes to this edition include: -Hazelnut, espresso and chocolate shortbread -Crimson leaf, black lentil, roasted grape and walnut salad -Beetroot and blackberry soup with walnut relish -Pasta alla norcina -Ham and haddie pie -Swedish apple, almond and cardamom cake -Plum and cardamom galette

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

BooksRun

99,4% positive Bewertungen924 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Aug 2014
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
BooksRun is an online seller of new and used books and textbooks. Best prices for books since 2014, we're a one-stop shop for all sorts of books, from fiction to textbooks. We're constantly expanding ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Verkäuferbewertungen (224'160)

Alle Bewertungen ansehen