Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Mo, 15. Sep um 10:14 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Das Alles Chinesische Kochbuch: Von Wonton-Suppe zu süßem und saurem Huhn -...
Beendet
Das Alles Chinesische Kochbuch: Von Wonton-Suppe zu süßem und saurem Huhn -...
US $4,65US $4,65
Mo, 15. Sep, 22:14Mo, 15. Sep, 22:14

Das Alles Chinesische Kochbuch: Von Wonton-Suppe zu süßem und saurem Huhn -...

ZBK Books
(175322)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $4,65
Ca.CHF 3,71
Artikelzustand:
Gut
    Versand:
    Kostenlos Standard Shipping.
    Standort: Little Falls, New Jersey, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Sa, 4. Okt und Fr, 10. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:127007486578
    Zuletzt aktualisiert am 14. Sep. 2025 23:25:23 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
    Release Year
    2003
    ISBN
    9781580629546
    Kategorie

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Adams Media Corporation
    ISBN-10
    1580629547
    ISBN-13
    9781580629546
    eBay Product ID (ePID)
    2454450

    Product Key Features

    Book Title
    Everything Chinese Cookbook : From Wonton Soup to Sweet-and-Sour Chicken-300 Succelent Recipes from the Far East
    Number of Pages
    320 Pages
    Language
    English
    Topic
    Regional & Ethnic / Chinese
    Publication Year
    2003
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Rhonda Lauret Parkinson
    Book Series
    Everything® Ser.
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.9 in
    Item Weight
    18.4 Oz
    Item Length
    9.2 in
    Item Width
    8 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2003-004469
    Dewey Edition
    22
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.5951
    Synopsis
    Featuring hundreds of recipes, such as Snow Pea Stir-fry, Hot Chicken Salad, General Tso's Chicken, and Traditional Mu Shu Pork, The Everything® Chinese Cookbook makes preparing authentic Chinese dishes fun and easy! From basic Chinese flavors and dipping sauces, such as Quick and Easy Sweet-and-Sour Sauce, to Chinese cooking methods and meals, including Stir-fried Orange Beef, offers a diverse set of recipes perfect for both vegetarians and meat-eaters. Featuring delicious recipes for: Appetizers, such as Crab Rangoon Soups, such as Wonton Soup Vegetable dishes, such as Stir-fried Baby Bok Choy Beef dishes, such as Mongolian Beef with Rice Noodles Pork dishes, such as Sweet and Sour Spareribs Mouthwatering fiery dishes, such as Spicy Chicken with Cashews Desserts, such as Sweet Baked Pineapple and Banana The Everything® Chinese Cookbook will have you serving up tasty Chinese cuisine to tempt anyone!, Featuring hundreds of recipes, such as Snow Pea Stir-fry, Hot Chicken Salad, General Tso's Chicken, and Traditional Mu Shu Pork, The Everything Chinese Cookbook makes preparing authentic Chinese dishes fun and easy From basic Chinese flavors and dipping sauces, such as Quick and Easy Sweet-and-Sour Sauce, to Chinese cooking methods and meals, including Stir-fried Orange Beef, The Everything Chinese Cookbook offers a diverse set of recipes perfect for both vegetarians and meat-eaters. Featuring delicious recipes for: Appetizers , such as Crab Rangoon Soups , such as Wonton Soup Vegetable dishes , such as Stir-fried Baby Bok Choy Beef dishes , such as Mongolian Beef with Rice Noodles Pork dishes , such as Sweet and Sour Spareribs Mouthwatering fiery dishes , such as Spicy Chicken with Cashews Desserts , such as Sweet Baked Pineapple and Banana The Everything Chinese Cookbook will have you serving up tasty Chinese cuisine to tempt anyone
    LC Classification Number
    TX724.5.C5L3767 2003

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    ZBK Books

    99,3% positive Bewertungen832 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Okt 2020
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    ZBK Books is an online retailer that specializes in the acquisition, sale, and recycling of books & media.We are dedicated to promoting sustainability, reducing waste, supporting literacy & education ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (214'959)

    Alle Bewertungen ansehen