|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Di, 15. Jul um 07:39 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques
Beendet
Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques
US $9,36US $9,36
Mi, 16. Jul, 07:39Mi, 16. Jul, 07:39
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Fine Cooking Annual, Volume 2: A Year of Great Recipes, Tips & Techniques

bluevasebooks
(206435)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $9,36
Ca.CHF 7,60
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Interlochen, Michigan, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Di, 5. Aug und Sa, 9. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:127186964557
    Zuletzt aktualisiert am 15. Jul. 2025 18:43:15 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    Release Year
    2008
    ISBN
    9781600850059

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Taunton Press, Incorporated
    ISBN-10
    1600850057
    ISBN-13
    9781600850059
    eBay Product ID (ePID)
    60659792

    Product Key Features

    Book Title
    Fine Cooking Annual, Volume 2 Vol. 2 :A Year of Great Recipes, Tips and Techniques
    Number of Pages
    377 Pages
    Language
    English
    Topic
    Regional & Ethnic / American / General, General
    Publication Year
    2008
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Fine Cooking Magazine
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.2 in
    Item Weight
    61.2 Oz
    Item Length
    11 in
    Item Width
    8.8 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Reviews
    The first volume in what is likely to be an impressive " best-of" cookbook series. --""The Philadelphia Inquirer"", The first volume in what is likely to be an impressive "best-of" cookbook series. --"The Philadelphia Inquirer", The first volume in what is likely to be an impressive " best-of" cookbook series. --"The Philadelphia Inquirer"
    Edition Description
    Annual
    Table Of Content
    Starters & Snacks Salads Soups Pasta Poultry Beef, Veal, Lamb & Pork Fish & Shellfish Sides Desserts Contributors Index
    Synopsis
    A year-end collection of the best recipes from "Fine Cooking," this compilation includes appetizers, soups, sandwiches, pastas, main courses, side dishes, and a host of fabulous desserts as well as full-color photographs, an original design, and helpful tips and techniques., "Fine Cooking" magazine is an essential tool for people who love to cook. This second annual volume is sure to become an essential reference in every cook's library. A culinary celebration of a year's worth of recipes, this book is overflowing with delicious and sure-fire dishes: appetizers, soups, sandwiches, pastas, all manner of main courses, sensational side dishes and a myriad of delectable desserts. Completely illustrated with over 300 full-color photographs of every dish, the book also includes the kitchen how-to technique sequences the magazine is known for, as well as useful tips, and short-cuts., Features dishes including: appetisers, soups, sandwiches, pastas, a variety of main courses, side dishes and a myriad of desserts. Illustrated with over 300 full-colour photographs of every dish, this book includes kitchen how-to technique sequences.

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    bluevasebooks

    99,4% positive Bewertungen1.1 Mio. Artikel verkauft

    Mitglied seit Nov 2016
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    We are a dynamic and rapidly growing used bookseller in beautiful Northern Michigan.​ Our passion lies in building and maintaining essential relationships in our community through our shared common ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (252'784)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • f***i (211)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Fast and accurate
      Alle Bewertungen ansehen