Bild 1 von 2
![Der Bauernhoftisch: [Ein Kochbuch] - Hardcover, von Roberts Julius - gut - Bild 1 von 2](https://i.ebayimg.com/images/g/qrIAAeSwRbxo6Mvw/s-l500.jpg)
![Der Bauernhoftisch: [Ein Kochbuch] - Hardcover, von Roberts Julius - gut - Bild 2 von 2](https://i.ebayimg.com/images/g/kLYAAeSwKCNo6Mvw/s-l500.png)
Galerie
Bild 1 von 2
![Der Bauernhoftisch: [Ein Kochbuch] - Hardcover, von Roberts Julius - gut - Bild 1 von 2](https://i.ebayimg.com/images/g/qrIAAeSwRbxo6Mvw/s-l500.jpg)

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Der Bauernhoftisch : [Ein Kochbuch] - Hardcover, von Roberts Julius - gut
US $21,85
Ca.CHF 17,62
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Letzter Artikel1 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Philadelphia, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 16. Okt und Mi, 22. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:127295108843
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Type
- Hardcover
- ISBN
- 9781984862662
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1984862669
ISBN-13
9781984862662
eBay Product ID (ePID)
17059013449
Product Key Features
Book Title
Farm Table : [A Cookbook]
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Topic
General, Regional & Ethnic / English, Scottish & Welsh, Seasonal, Essays & Narratives
Publication Year
2024
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.3 in
Item Weight
48.7 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
7.3 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2023-024415
TitleLeading
The
Reviews
"With every recipe, Julius has a joyous way of inviting you into his farm and bringing you a piece of the English countryside wherever you are in the world. The Farm Table is delightfully dynamic; you can feel the seasons changing as you're flipping through the pages! It captures the essence of seasonal cooking with so many effortlessly delicious, comforting, and homey recipes. Julius teaches home cooks to appreciate the beauty in simplicity and to get inspired by seasonal ingredients with every occasion." --Carolina Gelen, recipe developer, food stylist, and videographer "Julius brings to light the beauty and dedication of farm-to-table cooking. Truly a piece of art!" --Hannah Neeleman, co-owner of Ballerina Farm
Synopsis
Enjoy the comforts of the English countryside with 100 seasonal recipes to savor throughout the year and thoughtful essays about living farm-to-table--from British chef-turned-farmer Julius Roberts. "A heartwarming and uplifting book. The recipes are utterly gorgeous."--Nigel Slater "Julius is a true artist and his talents are an inspiration."--Courteney Cox Professionally trained chef Julius Roberts left a busy and frantic London restaurant life to pursue his dream of living sustainably on a small farm in the English countryside. The Farm Table transports us to his farmstead, taking us through a calendar year with diary entries and images grounded in the natural world. We take joy in reading about new goats and sheep being born, learn to grow some vegetables, and forage for simple herbs and flowers, all while discovering Julius's outstanding recipes. Broken into sections based on the season, The Farm Table encourages cooking with seasonality in mind through scrumptious recipes to inspire joy and confidence in the kitchen. Recipes include: - Fall: Braised Pumpkin with Sage and Hazelnuts; Plum and Fig Leaf Jam - Winter: Chicory Tart Tartin with Thyme and Cheese; Slow Cooked Squid with Saffron and Chickpeas - Spring: Spicy Green Salad with Nuts and Pecorino; Barbequed Wild Quail with Garlic Butter and Tahini Sauce - Summer: Squash Blossom Ravioli; Fire Grilled Plums with Brandy, Labneh, and Mint Combining honest tales from farming life, delicious home-cooked recipes, and stunning photography of the Dorset countryside and coast, The Farm Table encourages us to embrace the pace of a slower life, take inspiration and delight from nature, and always gather around the table to enjoy the journey., Enjoy the comforts of the English countryside with 100 seasonal recipes to savor throughout the year and thoughtful essays about living farm-to-table--from British chef-turned-farmer Julius Roberts. "A heartwarming and uplifting book. The recipes are utterly gorgeous."--Nigel Slater "Julius is a true artist and his talents are an inspiration."--Courteney Cox Professionally trained chef Julius Roberts left a busy and frantic London restaurant life to pursue his dream of living sustainably on a small farm in the English countryside. The Farm Table transports us to his farmstead, taking us through a calendar year with diary entries and images grounded in the natural world. We take joy in reading about new goats and sheep being born, learn to grow some vegetables, and forage for simple herbs and flowers, all while discovering Julius's outstanding recipes. Broken into sections based on the season, The Farm Table encourages cooking with seasonality in mind through scrumptious recipes to inspire joy and confidence in the kitchen. Recipes include: * Fall: Braised Pumpkin with Sage and Hazelnuts; Plum and Fig Leaf Jam * Winter: Chicory Tart Tartin with Thyme and Cheese; Slow Cooked Squid with Saffron and Chickpeas * Spring: Spicy Green Salad with Nuts and Pecorino; Barbequed Wild Quail with Garlic Butter and Tahini Sauce * Summer: Squash Blossom Ravioli; Fire Grilled Plums with Brandy, Labneh, and Mint Combining honest tales from farming life, delicious home-cooked recipes, and stunning photography of the Dorset countryside and coast, The Farm Table encourages us to embrace the pace of a slower life, take inspiration and delight from nature, and always gather around the table to enjoy the journey.
LC Classification Number
TX717.R594 2024
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
BooksRun
99,4% positive Bewertungen•926 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (225'755)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (225'755)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
Noch mehr entdecken:
- Kochbücher,
- Kochbücher auf Deutsch,
- Kochbücher Sachbuch Bücher,
- Kochbücher auf Englisch,
- Kochbücher auf Russisch,
- Nora Roberts Belletristik-Bücher,
- Bücher über Backen Kochbücher Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch klassische Rezepte Bücher,
- Dr. Oetker Kochbücher Sachbuch Bücher,
- Kochbücher Sachbuch Bücher vegetarische Küche