Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Do, 18. Sep um 07:14 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Der Konditor-Leitfaden: Entfesseln Sie Ihren inneren Konditor mit diesem Kochbuch f...
Beendet
Der Konditor-Leitfaden: Entfesseln Sie Ihren inneren Konditor mit diesem Kochbuch f...
US $7,30US $7,30
Fr, 19. Sep, 07:14Fr, 19. Sep, 07:14

Der Konditor-Leitfaden: Entfesseln Sie Ihren inneren Konditor mit diesem Kochbuch f...

bluevasebooks
(222839)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $7,30
Ca.CHF 5,81
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Interlochen, Michigan, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mi, 8. Okt und Sa, 11. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:127375808974
    Zuletzt aktualisiert am 19. Sep. 2025 00:31:58 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    Release Year
    2020
    ISBN
    9781911641513
    Kategorie

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Pavilion Books
    ISBN-10
    1911641514
    ISBN-13
    9781911641513
    eBay Product ID (ePID)
    25038500230

    Product Key Features

    Book Title
    Pastry Chef's Guide
    Number of Pages
    176 Pages
    Language
    English
    Topic
    Courses & Dishes / Cakes, Courses & Dishes / Desserts, Methods / Baking
    Publication Year
    2020
    Genre
    Cooking
    Author
    Ravneet Gill
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    0.9 in
    Item Weight
    23.7 Oz
    Item Length
    9.5 in
    Item Width
    6.5 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    TitleLeading
    The
    Synopsis
    Pastry is an art but it is also food so remember to stay in touch with your ingredients, reflect the seasons in your food and, for the love of God, don't use strawberries in December. - Ravneet Gill This is a book aimed at chefs and home bakers alike who FEAR baking. The message: pastry is easy. Written by pastry chef extraordinaire, Observer Food Monthly 50 and Code Hospitality 30 Under 30, Ravneet Gill, this is a straight-talking no-nonsense manual - THE baking reference book for any cookery shelf. This is the written embodiment of Ravneet's very special expertise as a patisserie chef filled with the natural flair and razor-sharp wit that gives her such enormous appeal. Starting with a manifesto for pastry chefs, Ravneet then swiftly moves onto The Basics where she explains the principles of patisserie, which of ingredients you just need to know (gelatine, fresh and dried yeast, flours, sugar, chocolate, cream and butter), how to line your tins, understanding fat content, what equipment you really need, oven temperatures and variables to watch out for. This section alone will give the reader enough knowledge of baking to avoid the pitfalls so many of us take when baking. Chapters are then organised by type of patisserie: Sugar, Custards, Chocolate, Pastry, Biscuits, Cakes and Puddings. So whether you want to make a lighter-than-air birthday cake, flaky breakfast pastries, smooth and rich ice creams, parfaits, macarons or meringues, Ravneet will offer just the right advice to make it all seem easy., Pastry is an art but it is also food so remember to stay in touch with your ingredients, reflect the seasons in your food and, for the love of God, don't use strawberries in December. - Ravneet Gill

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    bluevasebooks

    99,5% positive Bewertungen1.1 Mio. Artikel verkauft

    Mitglied seit Nov 2016
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    Based in the growing town of Interlochen, Michigan, Blue Vase Books is a thriving used book business with a passion for connecting readers with quality, affordable literature. We offer an extensive ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (273'604)

    Alle Bewertungen ansehen