
Schokolade und Süßigkeiten zu Hause mit dem Culinary Institute of America von...
US $20,99US $20,99
Di, 09. Sep, 04:32Di, 09. Sep, 04:32
Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Schokolade und Süßigkeiten zu Hause mit dem Culinary Institute of America von...
US $20,99
Ca.CHF 16,63
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Ground Advantage®.
Standort: Middleburg, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 27. Sep und Fr, 3. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:134262578768
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780470189573
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
0470189576
ISBN-13
9780470189573
eBay Product ID (ePID)
74229296
Product Key Features
Book Title
Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
53.3 Oz
Item Length
10 in
Item Width
9.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2008-046668
Dewey Edition
22
Reviews
'…includes keys to success for each recipe…which should enable you to become a chocolatier par excellence in your own kitchen.' (Culinarialibris.com, April 2011).
Dewey Decimal
641.8/53
Table Of Content
ACKNOWLEDGMENTS. 1 Equipment and Ingredients. 2 Chocolate, Chocolate, Chocolate! 3 Master Techniques. 4 Truffles and Chocolates. 5 Brittles, Toffees, and Taffies. 6 Fudge, Fondant, and Pralines. 7 Marshmallow, Nougat, and Jellies. 8 Nuts! 9 Chocolate Molds and Cups. 10 Layers of Flavors. GLOSSARY. RESOURCES. INDEX.
Synopsis
At homeThe Culinary Institute Of AmericaChocolates And ConfectionsPeter P. GrewelingThe only book you need to make truly amazing chocolates and candies at home"Like most branches of the culinary arts, the roots of confectionery lie with the homemaker taking the time to make something special for her family. Even in today's world, where time has become compressed as never before, and most people find it hard to find time to cook meals on a regular basis, home confectionery can still be a fun and satisfying pursuit. Whether you are making candies for your family, to serve to guests, or for holiday occasions, a range of home confectionery is within the reach of anyone with a kitchen and a few basic tools and ingredients." -Peter P. Greweling, The home candy maker's guide to creating stunning chocolates and confections Chocolates and Confections at Home offers detailed expertise for anyone who wants to make truly amazing homemade confections and candies. The Culinary Institute of America and baking and pastry arts professor Peter Greweling provide recipes and step-by-step techniques that make even the most ambitious treats simple for any home cook. In addition, Chocolates and Confections at Home includes ingredient and equipment information, packaging and storage practices, and troubleshooting tips for common preparation issues. Richly illustrated with more than 150 full-color photos that illustrate key techniques as well as finished confections Covers chocolates, truffles, toffees and taffies, fudge and pralines, marshmallows, jellies, nuts, and much more Author Peter Greweling is a professor of baking and pastry arts at the CIA, as well as a Certified Master Baker and Certified Hospitality Educator Chocolates and Confections at Home is the ideal resource for anyone who wants to graduate from chocolate chip cookies to create impressively decadent delights., The home candy maker's guide to creating stunning chocolates and confectionsChocolates and Confections at Home offers detailed expertise for anyone who wants to make truly amazing homemade confections and candies.
LC Classification Number
TX791.G785 2009
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Joyfull Encounters
100% positive Bewertungen•170 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (67)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (67)
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully—tracked and on time
- Automatische feedback van eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestelling voltooid - getrackt en op tijd
- Automatische feedback van eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestelling voltooid - getrackt en op tijd
- s***9 (170)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat seller, would buy from again!
Noch mehr entdecken:
- The Culinary Chronicle Kochbücher,
- Bibliographisches Institut Schule und Ausbildung,
- Bibliographisches Institut Studium und Erwachsenenbildung,
- Nachschlagewerke und Lexika Bibliographisches Institut,
- Bibliographisches Institut Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Bücher Sachbuch Häuser,
- Deutsche Bücher Sachbuch Häuser,
- Bücher mit Kunst- & Kultur Sachbuch Häuser,
- Der Bär im großen blauen Haus Kassette Hörbücher und Hörspiele,
- Erwachsene Masters of the Universe Hörbücher und Hörspiele