|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Das glutenfreie vegetarische Küchenkochbuch von Donna Klein, über 225 Rezepte

Homescape Closeouts
(633)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $8,00
Ca.CHF 6,40
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
US $4,65 (ca. CHF 3,72) USPS Media MailTM.
Standort: Monument, Colorado, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 4. Sep und Mo, 8. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:134584634756

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9781557885104

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Penguin Publishing Group
ISBN-10
1557885109
ISBN-13
9781557885104
eBay Product ID (ePID)
57155618

Product Key Features

Book Title
Gluten-Free Vegetarian Kitchen : Delicious and Nutritious Wheat-Free, Gluten-Free Dishes
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Health & Healing / Gluten-Free, Health & Healing / Heart
Publication Year
2007
Genre
Cooking
Author
Donna Klein
Format
Uk-B Format Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
15.2 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2006-039841
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Grade From
Twelfth Grade
Grade To
UP
Dewey Decimal
641.5/638
Synopsis
From the author of "The Mediterranean Vegan Kitchen" comes this collection of tasty and easy-to-prepare meals--without meat, wheat, or gluten--featuring more than 225 recipes, nutritional analysis, and vegan and low-carb options., Tasty and easy-to-prepare meals-without meat, wheat, or gluten-from the author of The Mediterranean Vegan Kitchen. Whether due to food allergies, celiac disease, or dietary preferences, many people want to eliminate gluten from their diet. Now it can be done without losing the zest. Limiting or cutting out grains can seem daunting, but The Gluten-Free Vegetarian Kitchen makes good use of other vegetarian foods that don't contain gluten-like fruits, vegetables, eggs, dairy, tofu, beans, oils, legumes, rice, and gluten-free flours. With appealing recipes and food options, vegetarians can maintain a satisfying, well-balanced diet. The Gluten-Free Vegetarian Kitchen provides- More than 225 gluten-free recipes from appetizers to desserts Tips for successful gluten-free cooking and baking, with explanations and definitions of terms and ingredients Nutritional analysis of calories, protein, saturated fat, total fat, cholesterol, carbohydrates, dietary fiber, and sodium Vegan and low-carb options, Tasty and easy-to-prepare meals-without meat, wheat, or gluten-from the author of The Mediterranean Vegan Kitchen . Whether due to food allergies, celiac disease, or dietary preferences, many people want to eliminate gluten from their diet. Now it can be done without losing the zest. Limiting or cutting out grains can seem daunting, but The Gluten-Free Vegetarian Kitchen makes good use of other vegetarian foods that don't contain gluten-like fruits, vegetables, eggs, dairy, tofu, beans, oils, legumes, rice, and gluten-free flours. With appealing recipes and food options, vegetarians can maintain a satisfying, well-balanced diet. The Gluten-Free Vegetarian Kitchen provides: - More than 225 gluten-free recipes from appetizers to desserts - Tips for successful gluten-free cooking and baking, with explanations and definitions of terms and ingredients - Nutritional analysis of calories, protein, saturated fat, total fat, cholesterol, carbohydrates, dietary fiber, and sodium - Vegan and low-carb options
LC Classification Number
RM237.86.K64 2007

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Homescape Closeouts

100% positive Bewertungen1.6 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Sep 2002
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
I am a full-time New Mexico reseller. I source from auctions and estate sales and bring the savings to you! All items are from a smoke free, cat friendly home. Everything is shipped within 1-2 ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (564)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ