Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Das glutenfreie vegetarische Küchenkochbuch von Donna Klein, über 225 Rezepte
US $8,00
Ca.CHF 6,40
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $4,65 (ca. CHF 3,72) USPS Media MailTM.
Standort: Monument, Colorado, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 4. Sep und Mo, 8. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:134584634756
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781557885104
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Penguin Publishing Group
ISBN-10
1557885109
ISBN-13
9781557885104
eBay Product ID (ePID)
57155618
Product Key Features
Book Title
Gluten-Free Vegetarian Kitchen : Delicious and Nutritious Wheat-Free, Gluten-Free Dishes
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Health & Healing / Gluten-Free, Health & Healing / Heart
Publication Year
2007
Genre
Cooking
Format
Uk-B Format Paperback
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
15.2 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2006-039841
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Grade From
Twelfth Grade
Grade To
UP
Dewey Decimal
641.5/638
Synopsis
From the author of "The Mediterranean Vegan Kitchen" comes this collection of tasty and easy-to-prepare meals--without meat, wheat, or gluten--featuring more than 225 recipes, nutritional analysis, and vegan and low-carb options., Tasty and easy-to-prepare meals-without meat, wheat, or gluten-from the author of The Mediterranean Vegan Kitchen. Whether due to food allergies, celiac disease, or dietary preferences, many people want to eliminate gluten from their diet. Now it can be done without losing the zest. Limiting or cutting out grains can seem daunting, but The Gluten-Free Vegetarian Kitchen makes good use of other vegetarian foods that don't contain gluten-like fruits, vegetables, eggs, dairy, tofu, beans, oils, legumes, rice, and gluten-free flours. With appealing recipes and food options, vegetarians can maintain a satisfying, well-balanced diet. The Gluten-Free Vegetarian Kitchen provides- More than 225 gluten-free recipes from appetizers to desserts Tips for successful gluten-free cooking and baking, with explanations and definitions of terms and ingredients Nutritional analysis of calories, protein, saturated fat, total fat, cholesterol, carbohydrates, dietary fiber, and sodium Vegan and low-carb options, Tasty and easy-to-prepare meals-without meat, wheat, or gluten-from the author of The Mediterranean Vegan Kitchen . Whether due to food allergies, celiac disease, or dietary preferences, many people want to eliminate gluten from their diet. Now it can be done without losing the zest. Limiting or cutting out grains can seem daunting, but The Gluten-Free Vegetarian Kitchen makes good use of other vegetarian foods that don't contain gluten-like fruits, vegetables, eggs, dairy, tofu, beans, oils, legumes, rice, and gluten-free flours. With appealing recipes and food options, vegetarians can maintain a satisfying, well-balanced diet. The Gluten-Free Vegetarian Kitchen provides: - More than 225 gluten-free recipes from appetizers to desserts - Tips for successful gluten-free cooking and baking, with explanations and definitions of terms and ingredients - Nutritional analysis of calories, protein, saturated fat, total fat, cholesterol, carbohydrates, dietary fiber, and sodium - Vegan and low-carb options
LC Classification Number
RM237.86.K64 2007
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Homescape Closeouts
100% positive Bewertungen•1.6 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (564)
- e***a (768)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufCame so quick - and it’s beautifully made with a nice frame - so glad I got this!
- 7***e (1807)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufVery fast shipping and great service
- l***l (2163)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat seller and price! A+++++
Noch mehr entdecken:
- Bücher über klassische Rezepte Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch klassische Rezepte Bücher,
- Bücher Sachbuch vegetarische Küche,
- Donna Leon Belletristik-Bücher,
- Kochbücher Sachbuch Bücher vegetarische Küche,
- Donna Leon Belletristik Romane,
- Belletristik-Bücher als gebundene Ausgabe Donna Leon,
- Donna-Leon-Krimis - & -Thriller-Belletristik-Bücher,
- Die kleine Raupe Nimmersatte Belletristik-Bücher,
- Der-kleine-Vampir Hörbücher und Hörspiele