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I'm Just Here for the Food von Alton Brown, Version 2.0, Hardcover, 2006
US $13,49
Ca.CHF 10,85
Artikelzustand:
“Good Condition”
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:134688512762
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- “Good Condition”
- Signed
- No
- Book Series
- Alton Brown
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- Original Language
- English
- Intended Audience
- Adults
- Edition
- Revised Edition
- Vintage
- No
- Personalize
- No
- Type
- Cookbook
- Era
- 2000s
- Personalized
- No
- Features
- Illustrated
- Country/Region of Manufacture
- United States
- ISBN
- 9781584795599
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Abrams, Inc.
ISBN-10
158479559X
ISBN-13
9781584795599
eBay Product ID (ePID)
26038550975
Product Key Features
Book Title
I'm Just Here for the Food : Version 2. 0
Number of Pages
324 Pages
Language
English
Publication Year
2006
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Reference, Methods / General, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.2 in
Item Weight
45.4 Oz
Item Length
9 in
Item Width
9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2006-052584
eBook Format
EPUB
Grade From
Eighth Grade
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
Features more than 90 recipes with information for the reader to understand the whys and wherefores of cooking., The creator and host of Food Network's Good Eats updates his award-winning primer on essential cooking techniques--now with fifteen new recipes! First published in 2002, Alton Brown's I'm Just Here For the Food received the James Beard Foundation/KitchenAid Book Award for best reference book. This revised and updated edition features fifteen brand-new recipes, along with everything that made the original a classic kitchen instruction manual. Each of the book's fifteen sections is a mini-master class on a given cooking method--from pan searing to pressure cooking, stewing, steaming, and more. And each includes a "master" recipe that epitomizes the technique along with a selection of recipes that demonstrate its range. Plus Brown shares a plethora of fascinating food facts, history, lore, and science., Eight years ago, Alton Brown set out to create a cooking show for a new generation. The result was "Good Eats," one of Food Network's most popular programs. In this update to his "I'm Just Here for the Food," readers will find ten new recipes, 20 pages of additional material, a cover that folds out into a poster, and a refrigerator magnet., Eight years ago, Alton Brown set out to create a cooking show for a new generation. The result was "Good Eats," one of Food Networks most popular programs. Four years ago, Brown set out to write a cookbook for people who would rather understand their food than follow a recipe. A mix of cutting-edge graphics and a fresh take on preparing food, "Im Just Here For the Food" became one of the bestselling cookbooks of the yearand received the James Beard Foundation/KitchenAid Book Award as best reference book. This year, to commemorate and celebrate this success story (more than 300,000 copies in print), STC is pleased to announce "Im Just Here For the Food: Version 2.0.." This special edition features 15 brand-new recipes, 20 pages of additional material, and 4 removable refrigerator magnetsalong with everything that made the original a classic instruction manual for the kitchen. Each of the books 15 sections is a module on a given cooking methodfrom pan searing to pressure cooking, stewing to steamingwith a master recipe and a varied selection of recipes that epitomize the technique. The text is accented throughout with food facts, history and lore, and science.
LC Classification Number
TX651.B728 2006
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
psmike1230
99,5% positive Bewertungen•5.8 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (3'039)
- e***h (136)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAbsolutely beautiful!😍
- m***r (12)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufshipped quick nice seller
- e***s (1104)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufBeautifully packed. Both the bowl and the serving pieces are in great condition. Super happy with this whole deal.
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