
Krabben und Austern: Ein Genießen Sie den Süden Kochbuch (Genießen Sie den Süden Kochbücher)
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Krabben und Austern: Ein Genießen Sie den Süden Kochbuch (Genießen Sie den Süden Kochbücher)
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Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:135792336132
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Release Year
- 2015
- ISBN
- 9781469622620
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
University of North Carolina Press
ISBN-10
1469622629
ISBN-13
9781469622620
eBay Product ID (ePID)
211297768
Product Key Features
Book Title
Crabs and Oysters : a Savor the South Cookbook
Number of Pages
128 Pages
Language
English
Publication Year
2015
Topic
Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / Southern States
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
Savor the South Cookbooks Ser.
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
11 Oz
Item Length
8.6 in
Item Width
5.6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2015-006183
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.695
Synopsis
Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish long associated with southern coastlines. Smith's sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters. Smith traveled the coastline, visited with crab fishermen and oyster farmers, and dove deep into a library's worth of regional cookbooks and collections of heirloom recipes from seaside communities, notably in North Carolina and Louisiana. His collection of fifty recipes, organized by courses, ranges from simple, everyday preparations to elaborate ones suitable for fancy parties. From Crabmeat Cobbler, Roasted Oysters, and Hard-Crab Stew with White Cornmeal Dumplings, to Crabmeat Ravigotte and Oyster Shortcake, cooks will find a succulent recipe for every occasion. The book includes seasonal selection information and detailed cleaning and preparation instructions for hard- and soft-shell crabs and oysters., Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish long associated with southern coastlines. Smith?s sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters. Smith traveled the coastline, visited with crab fishermen and oyster farmers, and dove deep into a library?s worth of regional cookbooks and collections of heirloom recipes from seaside communities, notably in North Carolina and Louisiana. His collection of fifty recipes, organized by courses, ranges from simple, everyday preparations to elaborate ones suitable for fancy parties. From Crabmeat Cobbler, Roasted Oysters, and Hard-Crab Stew with White Cornmeal Dumplings, to Crabmeat Ravigotte and Oyster Shortcake, cooks will find a succulent recipe for every occasion. The book includes seasonal selection information and detailed cleaning and preparation instructions for hard- and soft-shell crabs and oysters., Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish. Smith's sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters.
LC Classification Number
TX754.C83S65 2015
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
sgwebooks
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