|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Mo, 2. Jun um 03:57.
Krabben und Austern: Ein Genießen Sie den Süden Kochbuch (Genießen Sie den Süden Kochbücher)
Verkauft
Krabben und Austern: Ein Genießen Sie den Süden Kochbuch (Genießen Sie den Süden Kochbücher)
US $7,87US $7,87
Di, 03. Jun, 03:57Di, 03. Jun, 03:57
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Krabben und Austern: Ein Genießen Sie den Süden Kochbuch (Genießen Sie den Süden Kochbücher)

sgwebooks
(118229)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $7,87
Ca.CHF 6,47
Artikelzustand:
Gut
    Versand:
    Kostenlos Standard Shipping.
    Standort: Fort Myers, Florida, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mi, 11. Jun und Mo, 16. Jun bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    Keine Rücknahme.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:135792336132
    Zuletzt aktualisiert am 02. Jun. 2025 20:04:47 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
    Release Year
    2015
    ISBN
    9781469622620

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    University of North Carolina Press
    ISBN-10
    1469622629
    ISBN-13
    9781469622620
    eBay Product ID (ePID)
    211297768

    Product Key Features

    Book Title
    Crabs and Oysters : a Savor the South Cookbook
    Number of Pages
    128 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2015
    Topic
    Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / Southern States
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Bill Smith
    Book Series
    Savor the South Cookbooks Ser.
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    0.7 in
    Item Weight
    11 Oz
    Item Length
    8.6 in
    Item Width
    5.6 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2015-006183
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.695
    Synopsis
    Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish long associated with southern coastlines. Smith's sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters. Smith traveled the coastline, visited with crab fishermen and oyster farmers, and dove deep into a library's worth of regional cookbooks and collections of heirloom recipes from seaside communities, notably in North Carolina and Louisiana. His collection of fifty recipes, organized by courses, ranges from simple, everyday preparations to elaborate ones suitable for fancy parties. From Crabmeat Cobbler, Roasted Oysters, and Hard-Crab Stew with White Cornmeal Dumplings, to Crabmeat Ravigotte and Oyster Shortcake, cooks will find a succulent recipe for every occasion. The book includes seasonal selection information and detailed cleaning and preparation instructions for hard- and soft-shell crabs and oysters., Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish long associated with southern coastlines. Smith?s sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters. Smith traveled the coastline, visited with crab fishermen and oyster farmers, and dove deep into a library?s worth of regional cookbooks and collections of heirloom recipes from seaside communities, notably in North Carolina and Louisiana. His collection of fifty recipes, organized by courses, ranges from simple, everyday preparations to elaborate ones suitable for fancy parties. From Crabmeat Cobbler, Roasted Oysters, and Hard-Crab Stew with White Cornmeal Dumplings, to Crabmeat Ravigotte and Oyster Shortcake, cooks will find a succulent recipe for every occasion. The book includes seasonal selection information and detailed cleaning and preparation instructions for hard- and soft-shell crabs and oysters., Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish. Smith's sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters.
    LC Classification Number
    TX754.C83S65 2015

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    sgwebooks

    99,5% positive Bewertungen386 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Sep 2011
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Beliebte Kategorien in diesem Shop

    Verkäuferbewertungen (132'527)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • s***s (1711)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Speedy transaction
      Alle Bewertungen ansehen