
Campylobacter Practical Food Microbiology approach organism by Bell VERY GOOD
£29,00£29,00
So, 06. Jul, 07:36So, 06. Jul, 07:36
Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Campylobacter Practical Food Microbiology approach organism by Bell VERY GOOD
£29,00
(inkl. MwSt.)
Ca.CHF 31,07
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
£9,50 (ca. CHF 10,18) Standard Int'l Postage.
Standort: GB, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 18. Jul und Di, 29. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Versand heute bei Bestellung innerhalb der nächsten 9 Std 30 Min
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:142969686135
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- MPN
- 365/BT/713P 288
- UPC
- 9781405156288
- ISBN
- 9781405156288
- EAN
- 9781405156288
Über dieses Produkt
Product Information
?The text is well written and amply interspaced with tables so that it is very informative and not too heavy to read, which is an almost unique combination in scientific books!? ?International Poultry Production, Volume 18, Number 1, and International Food Hygiene, Volume 20, Number 7 The records of human gastrointestinal illness gathered by national and international bodies concerned with matters relating to public health clearly demonstrate that Campylobacter spp. are the most frequently identified bacteria causing infectious intestinal disease. This new book provides up to date information about the species of Campylobacter most often associated with food poisoning, namely C. jejuni and C. coli. Like Salmonella spp., Campylobacter spp. are zoonotic agents. Many different domestic and wild animal, avian, and also insect reservoirs of these organisms have been identified. They are also widespread in the environment and have been found to survive in both soil and natural waters. Part of the authors? Practical Food Microbiology Series, which includes books covering Listeria monocytogenes, E. coli, Clostridium botulinum and Salmonella spp., this book again offers a practical treatment of Campylobacter spp., drawing on real-life cases to highlight effective means of controlling these pathogenic microorganisms in foods. Each volume in the series has been devised to provide practical and accurate information about specific microorganisms of concern to public health. This new book includes information concerning the taxonomy of Campylobacter spp. and methods used for their isolation and characterisation, the illnesses caused by them, the occurrences of outbreaks of illness and their investigation, and the lessons that can be learnt from these. Also discussed are the sources of these organisms, routes by which they may contaminate foods, factors affecting their survival and growth and, importantly, means for the control of Campylobacter spp. and their subsequent impact on public health. The information in this book is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance and those in associated professional sectors, e.g. health, and students in each of these areas. This book is an invaluable tool and essential reference for all food microbiologists.
Product Identifiers
Publisher
John Wiley & Sons AND Sons LTD
ISBN-13
9781405156288
eBay Product ID (ePID)
86636741
Product Key Features
Publication Name
Campylobacter: a Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods
Subject
Medicine, Engineering & Technology, Chemistry, Biology
Publication Year
2009
Series
Practical Food Microbiology
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Number of Pages
384 Pages
Dimensions
Item Height
234 mm
Item Weight
714 g
Item Width
163 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 183998931
Info zu diesem Verkäufer
devilsinthedetailltd
99,9% positive Bewertungen•78 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (38'724)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (38'724)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
- d***v (4760)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExtremely fast and smooth transaction. Very highly recommended seller AAA+++
- o***1 (18461)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufThank you, I'm really pleased. Great hardback book exactly as described. Arrived quickly and well packaged. Great customer service.
- Automatische feedback van eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestelling voltooid - getrackt en op tijd