|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

NEU Pelican Publishing New Orleans klassische Vorspeisen, LA 9781589806122 Klassiker

Arcadia Publishing
(35706)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $12,97
Ca.CHF 10,33
Artikelzustand:
Neu
Mehr als 10 verfügbar3 verkauft
Beliebter Artikel. Schon 3 verkauft.
Das interessiert die Leute. 7 haben das auf ihrer Beobachtungsliste.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Columbia, South Carolina, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 18. Jul und Fr, 25. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:144236123082
Zuletzt aktualisiert am 14. Jul. 2025 03:06:46 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Brand
Arcadia Publishing
ISBN
9781589806122

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
1589806123
ISBN-13
9781589806122
eBay Product ID (ePID)
65751228

Product Key Features

Book Title
New Orleans Classic Appetizers
Number of Pages
96 Pages
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Appetizers, Regional & Ethnic / American / General, Regional & Ethnic / American / Southern States, Entertaining
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Features
Revised
Genre
Cooking
Author
Kit Wohl
Book Series
Classic Recipes Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.3 in
Item Weight
19.4 Oz
Item Length
8.5 in
Item Width
8.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.8120976335
Edition Description
Revised edition
Synopsis
"Beautifully and profusely illustrated throughout with full-color photography, New Orleans Classic Appetizers is enthusiastically recommended for personal, professional, and community library specialty cookbook reference collections."--The Midwest Book Review "Perfect for the holidays."--Cheri Coen, Lafayette Daily Advertiser This gift cookbook is a compilation of fifty favorite hors d'oeuvre recipes from renowned New Orleans restaurants and chefs. Beautiful photographs accompanied by musings run concurrent with treasures from some of New Orleans' finest restaurants and world-famous chefs. Classic recipes such as Antoine's Crabmeat Imperial, Cochon's Watermelon Rind Pickles, and Restaurant Cuvie's Shrimp Remoulade Napoleon accompany some new favorites such as Dickie Brennan's Bourbon House Oyster Shooters and Restaurant August's Honey Island Chanterelle Tart. In addition to dishes from today's best chefs, Wohl has added recipes from classic neighborhood restaurants and famous establishments of the past. The inclusion of these bygone kitchens demonstrates the continuity of the development of New Orleans-style food. Big flavors, small bites, and ease of preparation are highlights. ABOUT THE AUTHOR Kit Wohl is a New Orleans writer and artist who works with chefs, restaurants, and hotels across the country as CEO of her firm, Wohl & Company. The creative director of her agency, she has devoted her abilities to advertising design and graphics production. She has been honored by the Louisiana Restaurant Association and numerous industry, civic, and charitable organizations. Other books by Wohl include Arnaud's Restaurant Cookbook, New Orleans Classic Desserts, and New Orleans Classic Seafood, all published by Pelican., A collection of appetizers from the world's favorite city for food. This gift cookbook is a compilation of favorite hors d'oeuvres from renowned New Orleans restaurants and chefs. Beautiful photographs accompanied by musings run concurrent with recipes from some of New Orleans' finest restaurants and most-skilled chefs. Classic recipes such as Antoine's Crabmeat Imperial, Cochon's Watermelon Rind Pickles, and Restaurant Cuv'e's Shrimp Remoulade Napoleon accompany some new favorites such as Dickie Brennan's Bourbon House Oyster Shooters and Restaurant August's Honey Island Chanterelle Tart.
LC Classification Number
TX740

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Arcadia Publishing

99,5% positive Bewertungen120 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2017
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
The official eBay store of Arcadia Publishing. Browse and shop over 17,000 local and regional interest titles about American history.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (43'984)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
    • b***n (1442)- Bewertung vom Käufer.
      Letztes Jahr
      Bestätigter Kauf
      Book great condition. Better for inexperienced cooks. Great seller.
    Alle Bewertungen ansehen