|Eingestellt in Kategorie:
Dieser Artikel ist nicht vorrätig.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Rühren, brutzeln, backen: Rezepte für Ihre gusseiserne Pfanne: Ein Kochbuch

by Druckman, Charlotte | HC | Acceptable
Artikelzustand:
Akzeptabel
Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Preis:
US $5,22
Ca.CHF 4,66
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 26. Jun und Sa, 29. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:145364520126
Zuletzt aktualisiert am 16. Jun. 2024 12:50:57 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Akzeptabel
Buch mit deutlichen Gebrauchsspuren. Der Einband kann einige Beschädigungen aufweisen, ist aber in seiner Gesamtheit noch intakt. Die Bindung ist möglicherweise leicht beschädigt, in ihrer Gesamtheit aber noch intakt. In den Randbereichen wurden evtl. Notizen gemacht, der Text kann Unterstreichungen und Markierungen enthalten, es fehlen aber keine Seiten und es ist alles vorhanden, was für die Lesbarkeit oder das Verständnis des Textes notwendig ist. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780553459661
Book Title
Stir, Sizzle, Bake : Recipes for Your Cast-Iron Skillet: a Cookbook
Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
Item Length
9.3 in
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Charlotte Druckman
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Bread, Methods / Special Appliances, Methods / Baking
Item Weight
30 oz
Item Width
7.7 in
Number of Pages
224 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

"There's no one better to offer instruction on how to use the most essential, versatile item in your kitchen."-- Grub Street The cast-iron skillet has been a humble workhorse used for generations to crisp bacon perfectly and fry chicken; now use it to turn out tender scones, cakes, and breads. A curious home cook, Charlotte Druckman has figured out every trick for this versatile pan. Heat the skillet for a few minutes, add some butter to sizzle, and you can brown cheesy arepas, get a crunchy crust on a kimchi-topped hoecake, or blister naan right on the stovetop. Or preheat the pan in the oven and you're ready to bake no-knead pizza, the gooiest sticky buns, and even a cornflake-milk layer cake. With beautiful photographs, tips for seasoning cast iron, and info on collecting vintage pieces, this book makes cooking so much fun that your skillet will never see the cupboard. "A must-own book. Druckman's creations leap off the page, and better yet, inspire you to grab a skillet." -- San Francisco Chronicle

Product Identifiers

Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
ISBN-10
055345966x
ISBN-13
9780553459661
eBay Product ID (ePID)
12038804736

Product Key Features

Book Title
Stir, Sizzle, Bake : Recipes for Your Cast-Iron Skillet: a Cookbook
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Courses & Dishes / Bread, Methods / Special Appliances, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Charlotte Druckman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
30 oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"I love this book! Charlotte's recipes are fresh, exciting, and truly fun, and her writing makes you want to stir, sizzle, and bake your way through each of them." --Dorie Greenspan,  New York Times bestselling author of Baking Chez Moi and Dorie's Cookies "Charlotte's knowledge, imagination, and passion for food make her an incredible resource for skillet cooking." --Christina Tosi, chef-owner of Milk Bar and author of  Momofuku Milk Bar " Stir, Sizzle, Bake radically reimagines the possibilities for cast iron. With recipes that range from green pea panisse to coconut egg-in-a-hole, Charlotte is a smart, permissive, and inspiring guide."  --John T. Edge, coeditor of  Southern Foodways Alliance Community Cookbook "This is the book you need if you want to cook with cast iron." --Diana Henry, author of  A Change of Appetite
Lccn
2015-042045
Dewey Decimal
641.77
Lc Classification Number
Tx840.S55
Copyright Date
2016

Artikelbeschreibung des Verkäufers

ThriftBooks

ThriftBooks

99% positive Bewertungen
17.7 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (5'224'412)

n***n (162)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
As described. Quickly shipped. Very good seller!!
g***n (923)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Fast shipping. Great seller. Would buy from again.
6***8 (2872)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Excellent! Fast shipping!