Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Stunde Käse: Ricotta, Mozzarella, Chèvre, Paneer -- sogar Burrata. Frisch und...
by Lucero, Claudia | PB | VeryGood
US $5,60
Ca.CHF 4,50
Artikelzustand:
“Former library book; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ”... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 8. Sep und Sa, 13. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:146295615618
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Sehr gut
- Hinweise des Verkäufers
- Binding
- Paperback
- Weight
- 1 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9780761177487
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
0761177485
ISBN-13
9780761177487
eBay Product ID (ePID)
168656448
Product Key Features
Book Title
One-Hour Cheese : Ricotta, Mozzarella, Chèvre, Paneer--Even Burrata. Fresh and Simple Cheeses You Can Make in an Hour or Less!
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Sustainable Living, Methods / Quick & Easy, Specific Ingredients / Dairy
Publication Year
2014
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
22.4 Oz
Item Length
8.2 in
Item Width
7.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2019-006705
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
637/.3
Synopsis
Make fresh cheese at home--in under an hour Through recipes that are specific, accessible, and rated easy, easier, and easiest, Claudia Lucero shows step-by-step--with every step photographed in full color--exactly how to make sixteen fresh cheeses at home, in an hour or less, using commonly available ingredients and tools. Just as tasty are the recipes that accompany each cheese, from No-Bake Cheese Tartlet (top it with fresh blue berries) to Squeaky "Pasta" Primavera (cheese curds that stand in for the pasta). One-Hour Cheese also shows how to make butter, ghee, and yogurt. Plus, all about milk choices, rennet, all-natural flavors, shaping, storage, and more--it's a complete beginning cheesemaker's education., Make fresh cheese at home in under an hour! Through recipes that are specific, accessible, and rated easy, easier, and easiest, Claudia Lucero shows step-by-step with every step photographed in full color exactly how to make sixteen fresh cheeses at home, in an hour or less, using commonly available ingredients and tools. Just as tasty are the recipes that accompany each cheese, from No-Bake Cheese Tartlet (top it with fresh blue berries) to Squeaky Pasta Primavera (cheese curds that stand in for the pasta). One-Hour Cheese also shows how to make butter, ghee, and yogurt. Plus, all about milk choices, rennet, all-natural flavors, shaping, storage, and more it s a complete beginning cheesemaker s education., Make fresh cheese at home--in under an hour! Through recipes that are specific, accessible, and rated easy, easier, and easiest, Claudia Lucero shows step-by-step--with every step photographed in full color--exactly how to make sixteen fresh cheeses at home, in an hour or less, using commonly available ingredients and tools. Just as tasty are the recipes that accompany each cheese, from No-Bake Cheese Tartlet (top it with fresh blue berries) to Squeaky "Pasta" Primavera (cheese curds that stand in for the pasta). One-Hour Cheese also shows how to make butter, ghee, and yogurt. Plus, all about milk choices, rennet, all-natural flavors, shaping, storage, and more--it's a complete beginning cheesemaker's education.
LC Classification Number
SF271
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
ThriftBooks
98,9% positive Bewertungen•19.8 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (5'722'873)
- r***g (693)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufThank you!
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully – tracked and on time