|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

The Hot Sauce Cookbook: Drehen Sie die Hitze auf mit 60+ Pfeffersauce Rezepten

by Walsh, Robb | HC | VeryGood
ThriftBooks
(3933902)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $7,93
Ca.CHF 6,28
Artikelzustand:
Sehr gut
Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Ganz entspannt. Kostenloser Versand & Rückversand.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 28. Jul und Fr, 1. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:146491255861
Zuletzt aktualisiert am 21. Jul. 2025 02:43:00 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781607744269

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1607744260
ISBN-13
9781607744269
eBay Product ID (ePID)
143674698

Product Key Features

Book Title
Hot Sauce Cookbook : Turn Up the Heat with 60+ Pepper Sauce Recipes
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2013
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Specific Ingredients / Vegetables, Regional & Ethnic / American / Southwestern States, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Robb Walsh
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
15.6 Oz
Item Length
7.3 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2012-045887
Dewey Edition
23
Reviews
"As a big-flavor, hot-food freak, I adore this book for its deep coverage of all things spicy. But where Walsh really shines is in his simple, DIY approach to hot sauces: Now any cook, regardless of skill level, can make their own at home." --Andrew Zimmern, host of Bizarre Foods with Andrew Zimmern, "As a big-flavor, hot-food freak, I adore this book for its deep coverage of all things spicy. But where Walsh really shines is in his simple, DIY approach to hot sauces: Now any cook, regardless of skill level, can make their own at home." -Andrew Zimmern, host of Bizarre Foods with Andrew Zimmern
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.3/384
Table Of Content
Introduction chapter 1 Hurts So Good Roasted Green Chiles Escabeche (Pickled Peppers) Fried Chiles (Chiles Toreados) chapter 2 Mesoamerican Chilmoles "Son of Suchilquitongo" Salsa Verde Roasted Green Chile Sauce Easy Mole Poblano Chicken Enchiladas David Garrido's Ancho-Tomatillo Sauce Molcajete Sauce Pico de Gallo Mexican Shrimp Cocktail Michelada Sikil Pak Xnipec Ensalada de Nopalitos DIY Pace Picante Sauce chapter 3 Island Heat Pepper Crabs Carib Crab Salsa Crab Backs Boston Beach Jerk Rub Jerk Barbecue Pepper Sherry Pepper Vinegar (Pique) Vinegar Barbecue Sauce Caribbean Pepper Mash Papaya Fire Mango Salsa Chez Francine's Sauce Piment Pickapeppa Pot Roast chapter 4 Louisiana hot Sauces Fermented Pepper Mash Homemade Pepper Sauce Homemade Buffalo Chicken Wings Kevin Roberts's Beer Wings Trey Moran's Ancho BBQ Sauce Bloody Mary Texas Pete BBQ Pork BBQ Pork Sandwiches Backyard Oyster Bar chapter 5 International pepper Sauces Spicy Peanut Sauce Nuoc Mam Cham (Vietnamese Dipping Sauce) Goi Cuon (Vietnamese Summer Rolls) Homemade Sriracha Sauce Sambal Green Curry Paste Green Curry Shrimp Berbere Doro Wat Piri-Piri Sauce Hot Ajvar chapter 6 Chilehead Chefs' Hot Sauces Raj Dixit's Tomato-Coriander Berbere Raj Dixit's Green Curry Chow-Chow Raj Dixit's Pineapple Pique Zak Pelaccio's Malaysian Chicken Wings David Chang's Red-Eye Mayo Bryan Caswell's Sriracha Citrus Remoulade Bryan Caswell's Shrimp with Sriracha Citrus Remoulade Randy Clemens's Sriracha-Sesame Fruit Salad Chris Shepherd's Nuoc Cham Chicken Salad Stephan Pyles's Shrimp Ceviche Stephan Pyles's Habanero Cranberry Sauce Fire and Ice Cream Index
Synopsis
From veteran cookbook author Robb Walsh, this definitive guide to the world's most beloved condiment is a must-have for fans of dishes that can never be too spicy. Here's a cookbook that really packs a punch. With dozens of recipes for homemade pepper sauces and salsas--including riffs on classic brands like Frank's RedHot, Texas Pete, Crystal, and Sriracha--plus step-by-step instructions for fermenting your own pepper mash, The Hot Sauce Cookbook will leave you amazed by the fire and vibrancy of your homemade sauces. Recipes for Meso-american salsas, Indonesian sambal, and Ethiopian berbere showcase the sweeping history and range of hot sauces around the world. If your taste buds can handle it, Walsh also serves up more than fifty recipes for spice-centric dishes--including Pickapeppa Pot Roast, the Original Buffalo Wing, Mexican Micheladas, and more. Whether you're a die-hard chilehead or just a DIY-type in search of a new pantry project, your cooking is sure to climb up the Scoville scale with The Hot Sauce Cookbook.
LC Classification Number
TX819.H66W35 2013

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

ThriftBooks

98,9% positive Bewertungen19.7 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2015
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (5'687'480)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ