|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Sa, 21. Jun um 08:31.
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
Verkauft
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
US $13,51US $13,51
Sa, 21. Jun, 20:31Sa, 21. Jun, 20:31
Ähnlichen Artikel verkaufen?

The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin

CH Media Store
(6700)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $13,51
Ca.CHF 10,75
oder Preisvorschlag
Bisher US $20,94 (- 35%)Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
Artikelzustand:
Gut
Ships fast with tracking.
Beendet: 21. Jun. 2025 20:31:07 MESZ
    Versand:
    US $3,99 (ca. CHF 3,17) Standard Shipping.
    Standort: Woodbridge, Virginia, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mi, 30. Jul und Mo, 4. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:156727579605
    Zuletzt aktualisiert am 18. Jun. 2025 21:57:31 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut
    Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Hinweise des Verkäufers
    “Ships fast with tracking.”
    ISBN
    9781925418842

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Smith Street Books
    ISBN-10
    1925418847
    ISBN-13
    9781925418842
    eBay Product ID (ePID)
    240432928

    Product Key Features

    Book Title
    Catalan Kitchen : from Mountains to City and Sea-Recipes from Spain's Culinary Heart
    Number of Pages
    256 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2018
    Topic
    Regional & Ethnic / Spanish, Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / Mediterranean
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Emma Warren
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.2 in
    Item Weight
    45.7 Oz
    Item Length
    11.4 in
    Item Width
    8.1 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Dewey Edition
    23
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.59467
    Synopsis
    The Catalan Kitchenis a celebration of 100 authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include calçots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including crème Catalan (a version of crème brûlée). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include cal ots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including cr me Catalan (a version of cr me br l e). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food.
    LC Classification Number
    TX723.5

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    CH Media Store

    99,8% positive Bewertungen21 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Jul 2020
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    5.0
    Angemessene Versandkosten
    4.8
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (6'989)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • o***s (2019)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Great communication and detailed photos. Quick shipping. Thank you!
      Alle Bewertungen ansehen