|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am So, 6. Jul um 08:00.
Japanische Küche: Eine einfache Kunst, Shizuo Tsuji, 9780870113994
Verkauft
Japanische Küche: Eine einfache Kunst, Shizuo Tsuji, 9780870113994
US $11,98US $11,98
So, 06. Jul, 20:00So, 06. Jul, 20:00
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Japanische Küche: Eine einfache Kunst, Shizuo Tsuji, 9780870113994

HPB-Emerald
(43535)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $11,98
Ca.CHF 9,64
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Dallas, Texas, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Di, 22. Jul und Sa, 26. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:157075002581
    Zuletzt aktualisiert am 04. Jul. 2025 19:35:56 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    ISBN
    9780870113994

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Kodansha America, Incorporated
    ISBN-10
    0870113992
    ISBN-13
    9780870113994
    eBay Product ID (ePID)
    792654

    Product Key Features

    Book Title
    Japanese Cooking : a Simple Art
    Number of Pages
    518 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    1980
    Topic
    Regional & Ethnic / Japanese
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Shizuo Tsuji
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.3 in
    Item Weight
    46.8 Oz
    Item Length
    7.6 in
    Item Width
    10.4 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    79-066244
    Dewey Decimal
    641.5952
    Synopsis
    This encyclopedic volume explores ingredients, utensils, techniques, food history and table etiquette. "Mr. Tsuji's book does for Japanese cooking what Julia Child did for the French..." -The New York Times, Japanese food continues to grow in popularity in the United States. Yet enjoyment of Japanese cooking is still largely limited to an occasional night out at a Japanese restaurant, and for far too long it has been assumed that this food is difficult to make in one's own kitchen. Actually, Japanese cooking is surprisingly simple. Raw ingredients should be glistening fresh and of the best quality, and flavors, however elaborate, are built up from just two basic seasonings - dashi, an easily made, delicate stock, and shoyu, naturally brewed Japanese soy sauce. This cookbook is much more than an accumulation of recipes. In his preface, the author (whom Craig Claiborne calls "a sort of Renaissance man of Japanese and world gastronomy") discusses the essence of Japanese cooking, with its emphasis on simplicity, a balance of textures, colors, and flavors, seasonal freshness, and beauty of presentation. The expertise of the staff of the professional cooking school headed by the author is evident throughout the book. After introducing ingredients and utensils, the 20 chapters of Part One are made up of lessons presenting all the basic Japanese cooking methods and principal types of prepared foods-grilling, simmering, steaming, noodles, sushi, pickles, and so on-with accompanying basic model recipes. Part Two consists of 130 carefully selected recipes. These range from simple dishes for daily fare to well-chosen challenges for the adventurous cook. Together with the 90-odd recipes included in Part One, these enable the cook to build up a repertory, dish by dish, from the basic everyday "soup and three" formula to a gala banquet. Whether preparing a snack for oneself or something special for friends, readers will find themselves reaching for this volume. Japanese Cooking: A Simple Art is a sourcebook of cooking concepts and recipes from one of the world's outstanding culinary traditions. Over 220 recipes 510 sketches 16 color pages chart of North American and Japanese fish extensive list of shops in North America where ingredients can be purchased calorie and weight chart of typical Japanese foods metric conversion tables.
    LC Classification Number
    TX724.5.J3T836

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    HPB-Emerald

    98,3% positive Bewertungen152 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Apr 2010
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    Hello, and welcome to HPB Inc.! We have been in business for over 50 years and we specialize in used books and media of all kinds. We ship via the US Postal Service and DHL from the USA. Items are ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.8
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (48'641)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • s***c (457)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        As described and shipped quickly! A great value, thank you
      Alle Bewertungen ansehen