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Aquafaba: Süßes und herzhaftes veganes Rezept aus Ei
US $7,60
Ca.CHF 6,22
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:157111192672
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781941252277
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Belvedere Books
ISBN-10
1941252273
ISBN-13
9781941252277
eBay Product ID (ePID)
220681183
Product Key Features
Book Title
Aquafaba : Sweet and Savory Vegan Recipes Made Egg-Free with the Magic of Bean Water
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Vegetarian, Beverages / Juices & Smoothies, Health & Healing / Allergy, Vegan
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.5 in
Item Weight
17.9 Oz
Item Length
9 in
Item Width
7.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2016-029483
Synopsis
This groundbreaking cookbook is the first to explore the many uses for aquafaba - a miraculous plant-based egg replacement made from simple bean liquid. The bean liquid we used to throw away turns out to be one of the most astonishing culinary discoveries of the decade. With its amazing egg-replacement abilities, miraculous "aquafaba" can be used as an egg-replacer to make everything from French toast to lemon meringue pie. Aquafaba can be used as a binder in both sweet and savory recipes and is a boon to vegans, people with egg allergies, as well as anyone interested in innovative cooking with a magical new ingredient. Aquafaba includes the story of how the bean liquid properties were discovered, how to use it, and how to make fabulous recipes, including: waffles crepes quiche burgers macarons marshmallows Aquafaba can even be used to make dairy-free cheese, ice cream, butter, and so much more. The book also includes a chapter filled with recipes that use the chickpeas and beans that remain after using their liquid to make aquafaba. The latest title by San-Diego-based author Zsu Dever (author of Vegan Bowls and Everday Vegan Eats ), Aquafab a features Zsu's signature photography, her easy-to-follow instructions, and metric conversion charts., This groundbreaking cookbook is the first to explore the many uses for aquafaba - a miraculous plant-based egg replacer made from simple bean liquid. The bean liquid we used to throw away turns out to be one of the most astonishing culinary discoveries of the decade. With its amazing egg-replacement abilities, miraculous "aquafaba" can be used as an egg-replacer to make everything from French toast to lemon meringue pie. Aquafaba can be used as a binder in both sweet and savory recipes and is a boon to vegans, people with egg allergies, as well as anyone interested in innovative cooking with a magical new ingredient. Aquafaba includes the story of how the bean liquid properties were discovered, how to use it, and how to make fabulous recipes, including: waffles crepes quiche burgers macarons marshmallows Aquafaba can even be used to make dairy-free cheese, ice cream, butter, and so much more. The book also includes a chapter filled with recipes that use the chickpeas and beans that remain after using their liquid to make aquafaba. The latest title by San-Diego-based author Zsu Dever (author of Vegan Bowls and Everday Vegan Eats ), Aquafab a features Zsu's signature photography, her easy-to-follow instructions, and metric conversion charts.
LC Classification Number
TX837.D378 2016
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Jenson Books
98,8% positive Bewertungen•492 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (157'050)
- r***t (853)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat item! TY!
- e***0 (8643)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAs advertised
- 3***l (120)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat condition! Great price! Great seller! Ty!