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The Food of Morocco by Paula Wolfert: Used Hardcover Book
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    eBay-Artikelnr.:166888617918
    Zuletzt aktualisiert am 09. Sep. 2024 03:55:27 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut
    Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Hinweise des Verkäufers
    “This book is in good condition. The dust cover has minor scuffing, scratches, or other minor marks. ...
    Pages
    528
    Publication Date
    2011-10-04
    Country/Region of Manufacture
    Morocco
    ISBN
    9780061957550

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    HarperCollins
    ISBN-10
    0061957550
    ISBN-13
    9780061957550
    eBay Product ID (ePID)
    102810006

    Product Key Features

    Book Title
    Food of Morocco
    Number of Pages
    528 Pages
    Language
    English
    Topic
    Individual Chefs & Restaurants, Regional & Ethnic / African, Entertaining
    Publication Year
    2011
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Paula Wolfert
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.4 in
    Item Weight
    72.1 Oz
    Item Length
    10.5 in
    Item Width
    8.5 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2011-278431
    TitleLeading
    The
    Dewey Edition
    23
    Photographed by
    Bacon, Quentin
    Dewey Decimal
    641.5964
    Synopsis
    Winner of the James Beard Foundation's Lifetime Achievement Award "A cookbook by Paula Wolfert is cause for celebration. Ms. Wolfert may be America's most knowledgeable food person and her books are full of insight, passion and brilliance."--Anthony Dias Blue, CBS Radio, NY "I think she's one of the finest and most influential food writers in this country...one of the leading lights in contemporary gastronomy."--Craig Claiborne Paula Wolfert, the undisputed queen of Mediterranean cooking, provides food lovers with the definitive guide to The Food of Morocco . Lavishly photographed and packed with tantalizing recipes to please the modern palate, The Food of Morocco provides helpful preparation techniques for chefs, home cooks, and any serious student of the culinary arts and culture. This is the perfect companion to Wolfert's classic, Couscous and Other Good Food from Morocco --a 2008 inductee into the James Beard Cookbook Hall of Fame--and fans of Claudia Roden, Elizabeth David, Martha Rose Schulman, and Poopa Dweck will be delighted by this extraordinary culinary journey across this colorful and exhilarating land., Winner of the James Beard Foundation's Lifetime Achievement Award "A cookbook by Paula Wolfert is cause for celebration. Ms. Wolfert may be America's most knowledgeable food person and her books are full of insight, passion and brilliance." --Anthony Dias Blue, CBS Radio, NY "I think she's one of the finest and most influential food writers in this country...one of the leading lights in contemporary gastronomy." --Craig Claiborne Paula Wolfert, the undisputed queen of Mediterranean cooking, provides food lovers with the definitive guide to The Food of Morocco. Lavishly photographed and packed with tantalizing recipes to please the modern palate, The Food of Morocco provides helpful preparation techniques for chefs, home cooks, and any serious student of the culinary arts and culture. This is the perfect companion to Wolfert's classic, Couscous and Other Good Food from Morocco--a 2008 inductee into the James Beard Cookbook Hall of Fame--and fans of Claudia Roden, Elizabeth David, Martha Rose Schulman, and Poopa Dweck will be delighted by this extraordinary culinary journey across this colorful and exhilarating land., "A cookbook by Paula Wolfert is cause for celebration. Ms. Wolfert may be America's most knowledgeable food person and her books are full of insight, passion and brilliance." -Anthony Dias Blue, CBS Radio, NY "I think she's one of the finest and most influential food writers in this country…one of the leading lights in contemporary gastronomy." -Craig Claiborne Paula Wolfert, the undisputed queen of Mediterranean cooking, provides food lovers with the definitive guide to The Food of Morocco. Lavishly photographed and packed with tantalizing recipes to please the modern palate, The Food of Morocco provides helpful preparation techniques for chefs, home cooks, and any serious student of the culinary arts and culture. This is the perfect companion to Wolfert's classic, Couscous and Other Good Food from Morocco-a 2008 inductee into the James Beard Cookbook Hall of Fame-and fans of Claudia Roden, Elizabeth David, Martha Rose Schulman, and Poopa Dweck will be delighted by this extraordinary culinary journey across this colorful and exhilarating land.
    LC Classification Number
    TX725

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