
Book of Yields : Accuracy in Food Costing and Purchasing, Paperback by Lynch,...
US $68,00US $68,00
Fr, 04. Jul, 02:22Fr, 04. Jul, 02:22
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Book of Yields : Accuracy in Food Costing and Purchasing, Paperback by Lynch,...
US $68,00
Ca.CHF 55,24
Preisvorschlag akzeptiert
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Coleman, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 4. Aug und Do, 7. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:167605723296
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Book Title
- Book of Yields : Accuracy in Food Costing and Purchasing
- ISBN
- 9780470197493
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470197498
ISBN-13
9780470197493
eBay Product ID (ePID)
77858022
Product Key Features
Number of Pages
320 Pages
Publication Name
Book of Yields : Accuracy in Food Costing and Purchasing
Language
English
Publication Year
2010
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Business & Economics
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
20.8 Oz
Item Length
10.8 in
Item Width
8.6 in
Additional Product Features
Edition Number
8
Intended Audience
College Audience
LCCN
2009-027775
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Number of Volumes
2 vols.
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664/.07
Table Of Content
PART I Chapter 1: Dry Herbs and Spices and Fresh Herbs Chapter 2: Produce Chapter 3: Starchy Food Chapter 4: Baking Items Chapter 5: Fats, Oils, and Condiments Chapter 6: Liquids Chapter 7: Dairy Chapter 8: Beverages Chapter 9: Meats Chapter 10: Seafood Chapter 11: Poultry Chapter 12: The Proper Use Of Cans, Scoops, Hotel Pans, and Sheet Trays In Costing Chapter 13: Measurement Conversion Chapter 14: Simple Formulas Chapter 15: Standard Portion Sizes PART II The Workbook Price Lists Costing Worksheet Guide to Using the Costing Worksheets Purchasing Worksheet Guide to Using the Purchasing Worksheets Overview 236
Synopsis
The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding, The Book of Yields, Eighth Edition is a must-have culinary resource., Only product on market that provides yield information for more than 1,000 raw food ingredients. Assists chefs and students in food preparation, purchasing decisions, and controlling costs. Provides worksheets for costing ingredients and planning food purchases. Student workbook bound-in., The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing now in its eighth edition is a chef's best resource for planning and preparing food more quickly and accurately. It is the foodservice manager's most powerful tool for controlling costs. This new edition combines yield information with information on wholesale food prices, worksheets for costing ingredients, and worksheets for planning food purchases. It is constructed with a durable comb binding that allows it to lay flat while readers work in the kitchen. This hands-on reference provides a substantial collection of accurate food measurements for more than 1,400 raw food ingredients. Measurements are given in weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. Completely up to date with helpful information relating to new food trends, The Book of Yields, Eighth Edition will be the best the tool in your kitchen.
LC Classification Number
TX531.L9596 2010
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
beadbaby1007
100% positive Bewertungen•3.1 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (1'585)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (1'585)
- 4***4 (5)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAwesome!!!! Thanks.
- s***u (385)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufArrived quickly— perfect condition.
- u***u (4580)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent seller, Very nice cloisonné rabbit, Well packaged, Arrived in perfect condition, Fast shipping.
- 4***4 (5)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAwesome!!!! Thanks.
Noch mehr entdecken:
- Penguin Books Sprachkurse und Lehrmaterialien,
- Penguin Books Studium und Erwachsenenbildung,
- Penguin Books Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Englische Studium und Erwachsenenbildung Penguin Books,
- Penguin Books Studium und Erwachsenenbildung Ab 2010,
- Deutsche Bücher Shades-of-Grey-Belletristik,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele auf Deutsch,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele auf Deutsch,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele mit Kinder- & Jugendliteratur