Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Die Wissenschaft des guten Kochens (Cook's Illustrated Cookbooks) - NEU
US $18,00
Ca.CHF 14,32
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $4,47 (ca. CHF 3,56) USPS Media MailTM.
Standort: Tifton, Georgia, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 10. Okt und Fr, 17. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:167631321866
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Brand
- Unbranded
- MPN
- Does not apply
- ISBN
- 9781933615981
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1933615982
ISBN-13
9781933615981
eBay Product ID (ePID)
117235706
Product Key Features
Book Title
Science of Good Cooking : Master 50 Simple concepts to Enjoy a Lifetime of Success in the Kitchen
Number of Pages
504 Pages
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General, Methods / Baking
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.3 in
Item Weight
64.6 Oz
Item Length
10.7 in
Item Width
9.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2012-012807
TitleLeading
The
Synopsis
Master 50 simple concepts to ensure success in the kitchen. Unlock a lifetime of successful cooking with this groundbreaking new volume from the editors of Cook's Illustrated, the magazine that put food science on the map. Organized around 50 core principles our test cooks use to develop foolproof recipes, The Science of Good Cooking is a radical new approach to teaching the fundamentals of the kitchen. Fifty unique experiments from the test kitchen bring the science to life, and more than 400 landmark Cook's Illustrated recipes (such as Old-Fashioned Burgers, Classic Mashed Potatoes, andPerfect Chocolate Chip Cookies) illustrate each of the basic principles at work. These experiments range from simple to playful to innovative - showing you why you should fold (versus stir) batter for chewy brownies, why you whip egg whites with sugar, and why the simple addition of salt can make meat juicy. A lifetime of experience isn't the prerequisite for becoming a good cook; knowledge is. Think of this as an owner's manual for your kitchen., Master 50 simple concepts to ensure success in the kitchen. Unlock a lifetime of successful cooking with this groundbreaking new volume from the editors of Cook's Illustrated, the magazine that put food science on the map. Organized around 50 core principles our test cooks use to develop foolproof recipes, The Science of Good Cooking is a radical new approach to teaching the fundamentals of the kitchen. Fifty unique experiments from the test kitchen bring the science to life, and more than 400 landmark Cook's Illustrated recipes (such asOld-Fashioned Burgers, Classic Mashed Potatoes,andPerfect Chocolate Chip Cookies) illustrate each of the basic principles at work. These experiments range from simple to playful to innovative - showing you why you should fold (versus stir) batter for chewy brownies, why you whip egg whites with sugar, and why the simple addition of salt can make meat juicy. A lifetime of experience isn't the prerequisite for becoming a good cook; knowledge is. Think of this as an owner's manual for your kitchen.
LC Classification Number
TX651.S375 2012
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Justcannotstandit
98,5% positive Bewertungen•3.4 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (1'123)
- l***s (40)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufBoots are brand new without tags/box, exactly as described. Perfect condition, no flaws and obviously never worn. Fast shipping, well packaged. Great price! Would recommend this seller.
- o***x (416)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufItem looks great 👍 thanks
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
Noch mehr entdecken:
- Wissenschaft Zeitschriften,
- Bücher über Wissenschaft Sachbuch,
- Hörbücher Wissenschaft,
- Deutsche Zeitschriften Wissenschaft,
- Zweimonatliche Zeitschriften Wissenschaft,
- Vierteljährliche Zeitschriften Wissenschaft,
- Biographie- und Geschichtsbuch über Wissenschaft,
- Bücher übers Kochen Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Erwachsene,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Jugendliche