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Studienführer zur Begleitung des professionelle n Backens von Wayne Gisslen (2001, Handel...
US $7,99
Ca.CHF 6,40
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:176372377194
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- CD Grading
- Very Good
- Case Condition
- Very Good
- Inlay Condition
- Very Good
- ISBN
- 9780471417743
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471417742
ISBN-13
9780471417743
eBay Product ID (ePID)
1802328
Product Key Features
Number of Pages
160 Pages
Publication Name
Study Guide to Accompany Professional Baking
Language
English
Publication Year
2001
Subject
Methods / Baking
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.3 in
Item Weight
13.5 Oz
Item Length
11.1 in
Item Width
8.4 in
Additional Product Features
Edition Number
4
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.815
Edition Description
Student edition
Synopsis
The classic professional baking reference-- now completely revised and updated This Fourth Edition of the 2002 IACP Cookbook Award Winner for Best Technical/Reference gives professional and home bakers peerless up-to-date coverage of the theory and practice of baking. Keeping pace with current trends in the field, the new edition includes new chapters on artisan breads and baking and pastry equipment, plus 125 new color photographs and 50 extra illustrations showcasing more procedures and finished dishes. Complete with more than 750 classic and creative recipes to explore-- including 150 from Le Cordon Bleu-- Professional Baking offers an excellent foundation for mastering the art and craft of baking. Wayne Gisslen (Long Lake, MN) is the author of the bestselling series of culinary books that includes Advanced Professional Cooking (0-471-83683-4), Professional Cooking (0-471-43625-9), Professional Baking (0-471-59508-X), and The Chef's Art (0-471-83684-2)., The introductory bakeshop course is a required part of the culinary arts curriculum. Students must obtain the skills to build their careers, and the new edition of this book provides them with the basic procedures as well as higher level techniques. New recipe ideas and practical applications fill the book and gives the student the tools to expand their skill set.
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estocks_usa
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- s***7 (484)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent and interesting cookbook
- a***r (255)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFun film, easy pleasant transaction.
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