|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Mi, 2. Jul um 09:16.
The Dooky Chase Kochbuch (Restaurant Kochbücher) von Chase, Leah, sehr gutes Buch
Verkauft
The Dooky Chase Kochbuch (Restaurant Kochbücher) von Chase, Leah, sehr gutes Buch
US $11,95US $11,95
Mi, 02. Jul, 21:16Mi, 02. Jul, 21:16
Ähnlichen Artikel verkaufen?

The Dooky Chase Kochbuch (Restaurant Kochbücher) von Chase, Leah, sehr gutes Buch

Redloveskg
(12312)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $11,95
Ca.CHF 9,57
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    US $5,22 (ca. CHF 4,18) USPS Media MailTM.
    Standort: Oldfort, Tennessee, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Di, 22. Jul und Di, 29. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    Keine Rücknahme.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:177190142001

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    ISBN
    9780882896618

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Arcadia Publishing
    ISBN-10
    088289661X
    ISBN-13
    9780882896618
    eBay Product ID (ePID)
    26038712419

    Product Key Features

    Book Title
    Dooky Chase Cookbook
    Number of Pages
    224 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    1990
    Topic
    United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Regional & Ethnic / American / Southern States
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking, History
    Author
    Leah Chase
    Book Series
    Restaurant Cookbooks Ser.
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    0.9 in
    Item Weight
    16.8 Oz
    Item Length
    9 in
    Item Width
    6 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    89-048272
    TitleLeading
    The
    Dewey Edition
    20
    Number of Volumes
    1 vol.
    Dewey Decimal
    641.59763
    Synopsis
    "While reading the cookbook, I could not only 'hear' Leah talking to me about her food, heritage and family, but I could smell and taste the flavor from the great recipes and the great food that has made Dooky Chase's my favorite restaurant." -Joe Cahn, executive director, New Orleans School of Cooking "I can't mention my favorite books without adding this cookbook to the list. The Queen of Creole Cuisine still has the spirit of a woman who has run of the kitchen at New Orleans' Dooky Chase for over fifty years. I love Leah and her cookbook is a keeper." -Marcus Samuelsson, chef, author, and restaurateur From the inception of Dooky Chase's Restaurant in 1941, the establishment has functioned as a gathering place for the black political community of New Orleans, with the incomparable Leah Chase at the center of it all. As life for blacks gradually began to change, the restaurant became a hub of political activity during the Civil Rights movement of the '60s. Chase attributes the initial popularity of the new Dooky Chase to a change in her gumbo recipe, insisting, "It wasn't until I changed the whole menu to Creole that I really got acceptance from everybody." She originally tried to gain patrons by serving dishes such as jambalaya, fried chicken, shrimp, and oysters-foods that blacks wouldn't normally eat at home-but eventually changed the entire menu. Inventive as well as traditional Creole dishes are the mainstay of Chase's repertoire. B.L.T. Soup, Bushalini, Stewed Tripe with Pigs' Feet, Grillades, Squirrel Pie, Low-Sodium Creole Red Kidney Beans, Stuffed Onions, and Old-Fashioned Bread Pudding have all graced the tables of Dooky Chase., Delectable Creole recipes from both the restaurant menu and personal files. Leah Chase spices her cookbook with stories that reflect her Creole heritage and document the origin of various recipes.
    LC Classification Number
    TX715.2.L68C42 1990

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    Redloveskg

    99,6% positive Bewertungen17 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Okt 1999
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    4.8
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (11'768)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • w***r (433)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Fair delivery time. Securely packaged. Book in great condition.
      Alle Bewertungen ansehen