|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Mehllabor: Ein Leitfaden für zu Hause zum Backen mit frisch gemahlenen Körnern

Artikelzustand:
Neu
Preis:
US $53,99
Ca.CHF 49,38
Versand:
US $2,99 (ca. CHF 2,73) Standard Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Colgate, Wisconsin, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 31. Mai und Mo, 3. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:186302993156
Zuletzt aktualisiert am 26. Mai. 2024 11:39:02 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781524760960
Book Title
Flour Lab : an At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains
Item Length
10.2in
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1in
Author
Adam Leonti, Katie Parla
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Rice & Grains, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Item Width
8.3in
Item Weight
41.1 Oz
Number of Pages
256 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Leonti started a movement--now with Flour Lab , he puts fresh flour within reach for all home bakers with this informative and authoritative guide on making, baking, and cooking with flour milled from whole grains, which includes 20 tentpole recipes.ipes.

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
152476096x
ISBN-13
9781524760960
eBay Product ID (ePID)
22038551745

Product Key Features

Book Title
Flour Lab : an At-Home Guide to Baking with Freshly Milled Grains
Author
Adam Leonti, Katie Parla
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Rice & Grains, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Publication Year
2019
Genre
Cooking
Number of Pages
256 Pages

Dimensions

Item Length
10.2in
Item Height
1in
Item Width
8.3in
Item Weight
41.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx393.L48 2018
Reviews
"Bread lovers of all skill levels are sure to find themselves returning to this one time and again. This unique and practical collection of standards stands out." -- Publishers Weekly (starred review) "Equal parts inspirational and informative, Flour Lab is a powerful and practical guide to the benefits and uses of freshly milled flour. This will become a modern, often-referenced classic on the bookshelves of chefs and home bakers alike." --John Adler, head chef of Blue Apron
Copyright Date
2018
Target Audience
Trade
Lccn
2018-004040
Illustrated
Yes

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Sharehouse Goods Store

Sharehouse Goods Store

100% positive Bewertungen
17 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (3'647)

b***o (6557)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
thankyou
s***7 (4641)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
I just got this book, but it’s an excellent shape. I think it’s going to be a great read. It definitely talks about acid in your body and things that we tend to forget they were eating or drinking that can cause acid and gout in our bodies. I just started, a few months ago on the carnivore diet and that helped me drop a lot of weight to begin with but something wasn’t working out so between the two doctors information I am going to figure out the problem with the acids before my carnivore
s***j (171)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Perfect condition!