|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Gesunde Küche: Rezepte für einen besseren Körper, Leben und Geist von Andrew Weil und

pegema
(1638)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $9,99
Ca.CHF 7,96
Endet in 34 Min 46 Sek
Artikelzustand:
Neu
Versand:
US $6,13 (ca. CHF 4,88) USPS Media MailTM.
Standort: Bronx, New York, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 17. Jul und Mi, 23. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:187391225720

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9780375413063

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
0375413065
ISBN-13
9780375413063
eBay Product ID (ePID)
1979219

Product Key Features

Book Title
Healthy Kitchen : Recipes for a Better Body, Life, and Spirit
Number of Pages
368 Pages
Language
English
Publication Year
2002
Topic
Health & Healing / General, Specific Ingredients / Natural Foods, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Andrew Weil, Rosie Daley
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
36.8 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2001-050391
TitleLeading
The
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.5/63
Synopsis
Two of America's most popular authorities on healthy eating and cooking join forces in this inspiring, easy-to-use cookbook. This is not a diet book. It is a lively guide to healthy cooking, day-by-day, packed with essential information and, above all, filled with enticing food. Andrew Weil, M.D.-author of the best-selling Eating Well for Optimum Health -brings to this perfect collaboration a comprehensive philosophy of nutrition grounded in science. Rosie Daley-acclaimed for her best-seller, In the Kitchen with Rosie -brings to it her innovative and highly flavorful spa cuisine. The recipes are eclectic, drawing from the healthy and delicious cooking of the Middle East, the Mediterranean, and Asia, among other cuisines. For starters, you might try Grilled Satay or a Miso P'té; for soup, often a meal in itself, a hearty Mixed-Bean Minestrone Stew or a Roasted Winter Squash and Apple Soup with Cilantro Walnut Pesto; a special entrée could be the Savory Roasted Cornish Hens with Roasted Garlic or Baked Spicy Tofu with Bean Thread Noodles, Corn, and Mango; for a simple supper, Turkey Burgers or Portobello Burgers; and for the occasional indulgence, a dessert of Almond Fruit Tart or Peach and Blueberry Cobbler. Andy and Rosie do not always agree. When Rosie calls for chicken, Andy offers a tofu alternative; she likes the flavor of coconut milk, whereas he prefers ground nut milk; when she makes a pastry with butter, he suggests using Spectrum Spread. There are no hard-and-fast rules. Lifelong health begins in the kitchen, so this is a lifestyle book as well as a cookbook. In it you will learn from Dr. Weil:  how to make use of nutritional information in everyday cooking  what is organic . . . and how to buy organic foods  the importance of reading labels and what to look for  sensible advice about eggs, milk, cheese, salt, spicy foods, wine, coffee  the facts about sugar and artificial sweeteners . . . and from Rosie:  how to get kids involved-from skinning almonds to layering lasagna  ways to have fun in the kitchen-creating scallion firecrackers and radish rosettes  low-fat and nondairy alternatives for those with special concerns  smart menu planning-letting the seasons be your guide . . . and lots more. This revolutionary book will change forever the way you cook for yourself and your family. With 58 photographs in full color.
LC Classification Number
TX741.D35 2002

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

pegema

100% positive Bewertungen2.8 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Feb 1999
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Welcome to my eBay Store. Please add me to your list of favorite sellers and visit often. Thank you for your business.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.8
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (1'612)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ