|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Mo, 23. Sep um 03:58 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Versand und LieferungMehr zu Versand und Rückgabe finden Sie unter „Weitere Details“.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Mémères kreolisches Landkochbuch: Rezepte und Erinnerungen aus Louisianas...

by Wilson, Nancy Tregre | HC | Good
ThriftBooks
  • (3700902)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $11,22
Ca.CHF 9,52
Artikelzustand:
Gut
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
    Schnell, bevor er weg ist. 1 Person beobachtet diesen Artikel.
    Wurde auch von anderen Nutzern gekauft. Schon 1 verkauft.
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Aurora, Illinois, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mo, 30. Sep und Mi, 2. Okt nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
    Zahlungen:
        

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:195962631009
    Zuletzt aktualisiert am 17. Mai. 2024 03:24:54 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut
    Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Hinweise des Verkäufers
    “Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
    Binding
    Hardcover
    Weight
    1 lbs
    Product Group
    Book
    IsTextBook
    No
    ISBN
    9780807168974
    Book Title
    Mémère's Country Creole Cookbook : Recipes and Memories from Louisiana's German Coast
    Book Series
    The Southern Table Ser.
    Publisher
    LSU Press
    Item Length
    9 in
    Publication Year
    2018
    Format
    Hardcover
    Language
    English
    Illustrator
    Yes
    Item Height
    1 in
    Author
    Nancy Tregre Wilson
    Genre
    Cooking
    Topic
    Regional & Ethnic / American / Southern States, Regional & Ethnic / Cajun & Creole
    Item Weight
    19.2 Oz
    Item Width
    6 in
    Number of Pages
    264 Pages

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    LSU Press
    ISBN-10
    0807168971
    ISBN-13
    9780807168974
    eBay Product ID (ePID)
    240440445

    Product Key Features

    Book Title
    Mémère's Country Creole Cookbook : Recipes and Memories from Louisiana's German Coast
    Number of Pages
    264 Pages
    Language
    English
    Topic
    Regional & Ethnic / American / Southern States, Regional & Ethnic / Cajun & Creole
    Publication Year
    2018
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Nancy Tregre Wilson
    Book Series
    The Southern Table Ser.
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1 in
    Item Weight
    19.2 Oz
    Item Length
    9 in
    Item Width
    6 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2017-038122
    Reviews
    Nancy Tregre Wilson's food memoir brought me home again to Louisiana's German Coast. I savored the flavor of boyhood memories like set nets, shrimp boxes in the Mississippi River, and iron kettles boiling with spoils of the boucherie. And, I savored the flavor of recipes, preserved on scraps of paper from family members long gone. Any Louisiana cookbook that can bring tears to your eyes before you dice the onions--while also including recipes for Blackbird Jambalaya and Poule D'eaux Gumbo--is a delicious addition to your library collection!, What a joy of a cookbook! Just reading those heritage recipes with ingredients that I remember from my childhood reminds me how important it is for us to introduce each subsequent generation to the family table. Pure food. Delicious food. And the passing of the secrets of civilization in the kitchen and across the table.
    Synopsis
    M m re's Country Creole Cookbook showcases regional dishes and cooking styles associated with the "German Coast," a part of southeastern Louisiana located along the Mississippi River north of New Orleans. This rural community, originally settled by German and French immigrants, produced a vibrant cuisine comprised of classic New Orleans Creole dishes that also feature rustic Cajun flavors and ingredients. A native and longtime resident of the German Coast, Nancy Tregre Wilson focuses on foods she learned to cook in the kitchens of her great-grandmother (M m re), her Cajun French grandmother (Mam Papaul), and her own mother. Each instilled in Wilson a passion for the flavors and traditions that define this distinct Cajun Creole cuisine. Sharing family recipes as well as those collected from neighbors and friends, Wilson adds personal anecdotes and cooking tips to ensure others can enjoy the specialty dishes of this region. The book features over two hundred recipes, including dishes like crab-stuffed shrimp, pan ed meat with white gravy, red bean gumbo, and mirliton salad, as well as some of the area's staple dishes, such as butterbeans with shrimp, galettes (flattened, fried bread squares), tea cakes, and "l'il coconut pies." Wilson also offers details of traditional rituals like her family's annual November boucherie and the process for preparing foods common in early-twentieth-century Louisiana but rarely served today, such as pig tails and blood boudin. Pairing historic recipes with Wilson's memories of life on the German Coast, M m re's Country Creole Cookbook documents the culture and cuisine of an often-overlooked part of the South., Mémère?s Country Creole Cookbook showcases regional dishes and cooking styles associated with the ?German Coast,? a part of southeastern Louisiana located along the Mississippi River north of New Orleans. This rural community, originally settled by German and French immigrants, produced a vibrant cuisine comprised of classic New Orleans Creole dishes that also feature rustic Cajun flavors and ingredients. A native and longtime resident of the German Coast, Nancy Tregre Wilson focuses on foods she learned to cook in the kitchens of her great-grandmother (Mémère), her Cajun French grandmother (Mam Papaul), and her own mother. Each instilled in Wilson a passion for the flavors and traditions that define this distinct Cajun Creole cuisine. Sharing family recipes as well as those collected from neighbors and friends, Wilson adds personal anecdotes and cooking tips to ensure others can enjoy the specialty dishes of this region. The book features over two hundred recipes, including dishes like crab-stuffed shrimp, panéed meat with white gravy, red bean gumbo, and mirliton salad, as well as some of the area?s staple dishes, such as butterbeans with shrimp, galettes (flattened, fried bread squares), tea cakes, and ?l?il coconut pies.? Wilson also offers details of traditional rituals like her family?s annual November boucherie and the process for preparing foods common in early-twentieth-century Louisiana but rarely served today, such as pig tails and blood boudin. Pairing historic recipes with Wilson?s memories of life on the German Coast, Mémère?s Country Creole Cookbook documents the culture and cuisine of an often-overlooked part of the South.
    LC Classification Number
    TX715.2.L68W555 2018

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    ThriftBooks

    ThriftBooks

    99% positive Bewertungen
    18.3 Mio. Artikel verkauft
    Shop besuchenKontakt
    Mitglied seit Mär 2015
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having sold more than 160 million used and new books since we started in 2003. Each quality used book is sorted, graded, shelved and shipped by ...
    Mehr anzeigen

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    4.9
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

    Verkäuferbewertungen (5'355'408)

  • o***o (1706)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Received wrong book...promptly refunded
  • Alle Bewertungen ansehen