|Eingestellt in Kategorie:
Dieser Artikel ist nicht vorrätig.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Eier von Roux, Michel

by Roux, Michel | HC | Good
Artikelzustand:
Gut
Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Nicht mehr vorrätig / 3 verkauft
Preis:
US $5,43
Ca.CHF 4,91
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Mai und Sa, 11. Mai nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:196052407419
Zuletzt aktualisiert am 25. Apr. 2024 20:49:17 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780471769132
Book Title
Eggs
Item Length
8.2in
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Publication Year
2006
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
2.8in
Author
Michel Roux
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Dairy, Specific Ingredients / General
Item Width
6.1in
Item Weight
0.4 Oz
Number of Pages
304 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The egg is the simplest and most complete food, highly nutritious and versatile enough for the quickest of meals or the smartest of dinner parties. It's also a favorite of p'tissiers and dessert chefs. Michael Roux--for many years a chef at the top of his profession and a global traveler with a passion for different cuisines--is the ideal author to take a new look at one of the oldest foods of all. Each chapter is based around a style of cooking eggs, from boiling, frying ,poaching, baking and scrambling, to making the perfect omelet, crêpe, soufflé, meringue and custard. Classic recipes such as Hollandaise Sauce, Eggs Benedict and Lemon Soufflé are given a modern twist, while Michel's original recipes boast new combinations of flavors or a lighter, simpler style of cooking. Illustrated with 150 stunning photographs and designed in a clear, modern, easy-to-follow style, Eggs is set to become a classic.

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
0471769134
ISBN-13
9780471769132
eBay Product ID (ePID)
47534257

Product Key Features

Book Title
Eggs
Author
Michel Roux
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Dairy, Specific Ingredients / General
Publication Year
2006
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
8.2in
Item Height
2.8in
Item Width
6.1in
Item Weight
0.4 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx745.R84 2005
Reviews
"Without fanfare, this book opens the door to all manner of sophisticated cooking and baking...." ( New York Times , Dining In/Dining Out Section, June 7, 2006) You are not likely to find gull's eggs, spring delicacies in England, in these parts, but even the mention of them in "Eggs" by Michel Roux gives you an idea of how comprehensive this alluring book is. It covers just about every aspect of the egg, including its chemistry, safety, storage and flavor, and each page is beautifully photographed. Mr. Roux, a Michelin three-star chef in England, provides recipes that begin with the simplest boiled eggs, for which there are dozens of variations, and include a delectably velvety French toast casserole with cheese and herbs that would glorify an Easter brunch. His trick for frying eggs so that the white is crunchy and envelops the runny yolk is a keeper, and lovely served in potato nest. There are recipes for omlets, frittatas, custards, mousses and much more, making a rich collection indeed.--Tony Cenicola ( The New York Times , April 12, 2006), "Without fanfare, this book opens the door to all manner of sophisticated cooking and baking...." ( New York Times , Dining In/Dining Out Section, June 7, 2006) You are not likely to find gull's eggs, spring delicacies in England, in these parts, but even the mention of them in "Eggs" by Michel Roux gives you an idea of how comprehensive this alluring book is. It covers just about every aspect of the egg, including its chemistry, safety, storage and flavor, and each page is beautifully photographed. Mr. Roux, a Michelin three-star chef in England, provides recipes that begin with the simplest boiled eggs, for which there are dozens of variations, and include a delectably velvety French toast casserole with cheese and herbs that would glorify an Easter brunch. His trick for frying eggs so that the white is crunchy and envelops the runny yolk is a keeper, and lovely served in potato nest. There are recipes for omlets, frittatas, custards, mousses and much more, making a rich collection indeed.-Tony Cenicola ( The New York Times , April 12, 2006)
Table of Content
Introduction. Boiled Eggs. Poached Eggs. Fried Eggs. Scrambled Eggs. Baked Eggs. Omelets. Soufflés. Crêpes & Batters. Egg-rich Pastries & Pasta. Custards, Creams & Mousses. Ice Creams. Meringues & Sponges. Sauces & Dressings. Index.
Copyright Date
2005
Target Audience
Trade
Lccn
2005-018335
Dewey Decimal
641.6/75
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Artikelbeschreibung des Verkäufers

ThriftBooks

ThriftBooks

99% positive Bewertungen
17.5 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (5'170'564)

1***5 (11)- Bewertung vom Käufer.
Letzte 6 Monate
Bestätigter Kauf
fine
Alle Bewertungen ansehen