Bild 1 von 1
Bild 1 von 1
Metzgerei & Wurstherstellu ng für Dummies, Taschenbuch von Harrison, Tia, brandneu,...
£12,29
(inkl. MwSt.)
Ca.CHF 13,91
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
2 verfügbar
Versand:
£15,99 (ca. CHF 18,10) Standard Int'l Postage.
Standort: Castle Donington, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 18. Okt und Mi, 30. Okt nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:196078087010
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Book Title
- Butchery & Sausage-Making for Dummies
- ISBN
- 9781118374948
- Publication Year
- 2013
- Type
- Textbook
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Publication Name
- Butchery and Sausage-Making for Dummies
- Item Height
- 234 mm
- Publisher
- John Wiley & Sons INC International Concepts
- Subject
- Transportation
- Item Weight
- 758 g
- Item Width
- 191 mm
- Number of Pages
- 384 Pages
Über dieses Produkt
Product Information
Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high-quality, preservative-free sausages. With easy-to-follow instructions and illustrations, Butchery & Sausage-Making For Dummies offers readers a look at how to butcher poultry, rabbit, beef, pork, lamb, and goats. The book will also explore sausage-making, with tips and recipes, and will look at preserving meat through curing and smoking. Offers natural, healthier alternatives for sausages and preserved meats for people wary of processed foods Provides helpful tips and guidance for home cooks and beginner butchers Provides needed guidance for those looking to explore this long-overlooked profession Butchery & Sausage Making For Dummies is an invaluable resource for home cooks interested in being more responsible about their meat, or those that are looking to save money and enjoy healthier alternatives to what's found in their local grocery store.
Product Identifiers
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9781118374948
eBay Product ID (ePID)
139733836
Product Key Features
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Name
Butchery and Sausage-Making for Dummies
Publication Year
2013
Subject
Transportation
Type
Textbook
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
234 mm
Item Weight
758 g
Item Width
191 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.:
- GB 307932304
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (83'756)
- z***3 (1244)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent book
- l***l- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufItem was as described with super speedy delivery terrific ensure A*****
- w***w (440)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufvery useful
Noch mehr entdecken:
- Für Dummies Bücher,
- Bücher Für-Dummies-Taschenbuch-Sachbuch,
- Bücher über Bücher Für-Dummies-Sachbuch,
- Deutsche Bücher Für-Dummies-Sachbuch,
- Kim Harrison Belletristik-Bücher,
- Harry Harrison Belletristik-Bücher,
- Bücher Für-Dummies-Sachbuch Ab 2010,
- Deutsche Harry Harrison Belletristik-Bücher,
- Deutsche Bücher Kim Harrison Belletristik,
- New Age Sachbuch Bücher