|Eingestellt in Kategorie:
Dieser Artikel ist nicht vorrätig.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Hitze: Abenteuer eines Amateurs als Küchensklave, Linienkoch, Nudelmaschine und...

by Buford, Bill | PB | Good
Artikelzustand:
Gut
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Preis:
US $4,58
Ca.CHF 4,08
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 8. Jun und Di, 11. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:196145972294
Zuletzt aktualisiert am 10. Mai. 2024 11:42:30 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781400034475
Book Title
Heat : An Amateur's Adventures As Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany
Item Length
7.7 in
Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
Publication Year
2007
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.7 in
Author
Bill Buford
Genre
Biography & Autobiography, Travel, Cooking
Topic
Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Culinary, Regional & Ethnic / Italian, Essays & Narratives
Item Width
5.1 in
Item Weight
10 oz
Number of Pages
336 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The book that helped define a genre: Heat is a beloved culinary classic, an adventure in the kitchen and into Italian cuisine, by Bill Buford, author of Dirt . Bill Buford was a highly acclaimed writer and editor at the New Yorker when he decided to leave for a most unlikely destination: the kitchen at Babbo, one of New York City's most popular and revolutionary Italian restaurants. Finally realizing a long-held desire to learn first-hand the experience of restaurant cooking, Buford soon finds himself drowning in improperly cubed carrots and scalding pasta water on his quest to learn the tricks of the trade. His love of Italian food then propels him further afield: to Italy, to discover the secrets of pasta-making and, finally, how to properly slaughter a pig. Throughout, Buford stunningly details the complex aspects of Italian cooking and its long history, creating an engrossing and visceral narrative stuffed with insight and humor. The result is a hilarious, self-deprecating, and fantasically entertaining journey into the heart of the Italian kitchen.

Product Identifiers

Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
1400034477
ISBN-13
9781400034475
eBay Product ID (ePID)
59022864

Product Key Features

Book Title
Heat : An Amateur's Adventures As Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany
Author
Bill Buford
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Culinary, Regional & Ethnic / Italian, Essays & Narratives
Publication Year
2007
Genre
Biography & Autobiography, Travel, Cooking
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Length
7.7 in
Item Height
0.7 in
Item Width
5.1 in
Item Weight
10 oz

Additional Product Features

Reviews
AGLOBE & MAILBEST BOOK OF 2006 ANEW YORK TIMESNOTABLE BOOK OF 2006 "Sharing Buford's table talk is a pleasure not to be passed up." - Michael Redhill,The Globe and Mail "A messy, brilliant book, a high-brow kitchen soap opera, which never skates over the characters' flaws but is suffused with an infectious love of food and the people who devote their lives to it." -The Telegraph(UK) "An incisive, cracklingly funny book." -Time(Canada) "Heat, tightly written, evocative and compelling, is a feast in its own right." -Edmonton Journal "A difficult book to put down - ifHeatwas a movie, you'd be viewing it from behind your fingers. The book is an intoxicating drug we can't get enough of in paragraph after breathless paragraph of fast-paced and candid prose that leaves both the writer and the reader humbled.... And when one reluctantly turns the last page onHeat, it is with a sadness and a hungering for more." -Toronto Sun From the Hardcover edition., "Buford develops a superbly detailed picture of life in a top restaurant kitchen. . . Heat is a sumptuous meal." -- The New York Times "Delightful. . . . Charming. . . . [Buford's] style is . . . happily obsessed with a weird subculture, woozily in love with both cooking and the foul-mouthed, refined-palette world of the chef." -- The Washington Post Book World "Exuberant, hilarious, glorying in its rich and arcane subject matter, Heat is Plimptonesque immersion journalism. . . . With Heat , we have a writer lighting on the subject of a lifetime." -- The Los Angeles Times Book Review, "Buford develops a superbly detailed picture of life in a top restaurant kitchen. . . Heat is a sumptuous meal." - The New York Times "Delightful. . . . Charming. . . . [Buford's] style is . . . happily obsessed with a weird subculture, woozily in love with both cooking and the foul-mouthed, refined-palette world of the chef." - The Washington Post Book World "Exuberant, hilarious, glorying in its rich and arcane subject matter, Heat is Plimptonesque immersion journalism. . . . With Heat , we have a writer lighting on the subject of a lifetime." - The Los Angeles Times Book Review, Praise forAmong the Thugs: "An important, perhaps prophetic, book. . .both exciting and sad at the core. . . . [Buford is] a superbly talented reporter." -The New York Times Book Review "Brilliant. . . . One of the most unnerving books you will ever read." -Newsweek "Animated, witty, and so pungent you can taste the stale lager." -Washington Post Book World From the Hardcover edition., "Buford develops a superbly detailed picture of life in a top restaurant kitchen. . .Heatis a sumptuous meal." -The New York Times "Delightful. . . . Charming. . . . [Buford's] style is . . . happily obsessed with a weird subculture, woozily in love with both cooking and the foul-mouthed, refined-palette world of the chef." -The Washington Post Book World "Exuberant, hilarious, glorying in its rich and arcane subject matter,Heatis Plimptonesque immersion journalism. . . . WithHeat, we have a writer lighting on the subject of a lifetime." -The Los Angeles Times Book Review, "Buford develops a superbly detailed picture of life in a top restaurant kitchen. . . Heat is a sumptuous meal." -- The New York Times "A delicious history of Italian cooking, with a twist: Buford, an amateur cook, entered the kitchen of one of New York City's hottest restaurants as a full-time employee, and [gives] us a story of Italian cuisine through the many characters . . . who prepare it, serve it, and eat it." -- GQ "Delightful. . . . Charming. . . . [Buford's] style is . . . happily obsessed with a weird subculture, woozily in love with both cooking and the foul-mouthed, refined-palette world of the chef." -- The Washington Post Book World "Exuberant, hilarious, glorying in its rich and arcane subject matter, Heat is Plimptonesque immersion journalism. . . . With Heat , we have a writer lighting on the subject of a lifetime." -- The Los Angeles Times Book Review
Target Audience
Trade

Artikelbeschreibung des Verkäufers

ThriftBooks

ThriftBooks

99% positive Bewertungen
17.7 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (5'206'658)

k***y (293)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Excellent movie, excellent DVD!!
6***c (2977)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
No issues and thanks for sending quick.
e***- (79)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
DVD is in great condition. Thanks for the fast shipping.