Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Das Essen des Paradieses: Erkundung Hawaiis kulinarischen Erbes von Laudan, Rachel
by Laudan, Rachel | PB | Good
US $8,35
Ca.CHF 6,69
Artikelzustand:
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ”... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
3 verfügbar
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 23. Jul und Sa, 26. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:197269697046
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- Binding
- Paperback
- Weight
- 1 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9780824817787
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
University of Hawaii Press
ISBN-10
0824817788
ISBN-13
9780824817787
eBay Product ID (ePID)
908348
Product Key Features
Book Title
Food of Paradise : Exploring Hawaii's Culinary Heritage
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Publication Year
1996
Topic
Regional & Ethnic / American / Western States, History
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
20.8 Oz
Item Length
10 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
95-046407
TitleLeading
The
Dewey Edition
20
Reviews
The best book of its kind available... Read the sections on Spam, shave ice, crack seed and mochi for a delightful insight to the curious treats that comprise true Island cuisine. Never pedantic, always entertaining... the result of careful research yet not intimidating. Here is a book to savor, a book to share with those who love the Islands and its food as much as you do., Marvelous.... The 150-odd recipes constitute a matching jumble. They are as cheerfully lawless a bunch as I've seen in any cookbook.
Dewey Decimal
641.59969
Synopsis
Recent winner of a prestigious award from the Julia Child Cookbook Awards, presented by the International Association of Culinary Professionals. Lauden was given the 1997 Jane Grigson Award, presented to the book that, more than any other entered in the competition, exemplifies distinguished scholarship. Hawaii has one of the richest culinary heritages in the United States. Its contemporary regional cuisine, known as local food by residents, is a truly amazing fusion of diverse culinary influences. Rachel Laudan takes readers on a thoughtful, wide-ranging tour of Hawaii's farms and gardens, fish auctions and vegetable markets, fairs and carnivals, mom-and-pop stores and lunch wagons, to uncover the delightful complexities and incongruities in Hawaii's culinary history. More than 150 recipes, photographs, a bibliography of Hawaii's cookbooks, and an extensive glossary make The Food of Paradise an invaluable resource for cooks, food historians, and Hawaiiana buffs., Recent winner of a prestigious award from the Julia Child Cookbook Awards, presented by the International Association of Culinary Professionals. Lauden was given the 1997 Jane Grigson Award, presented to the book that, more than any other entered in the competition, exemplifies distinguished scholarship. Hawaii has one of the richest culinary heritages in the United States. Its contemporary regional cuisine, known as "local food" by residents, is a truly amazing fusion of diverse culinary influences. Rachel Laudan takes readers on a thoughtful, wide-ranging tour of Hawaii's farms and gardens, fish auctions and vegetable markets, fairs and carnivals, mom-and-pop stores and lunch wagons, to uncover the delightful complexities and incongruities in Hawaii's culinary history. More than 150 recipes, photographs, a bibliography of Hawaii's cookbooks, and an extensive glossary make The Food of Paradise an invaluable resource for cooks, food historians, and Hawaiiana buffs.
LC Classification Number
TX724.5.H3L38 1996
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
ThriftBooks
98,9% positive Bewertungen•19.6 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (5'682'489)
- o***o (1818)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufthanks
- l***r (2016)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufBook was exactly as described. I wanted to replace something I had before and it is a good price.
- u***l (174)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufI'm looking forward to reading this book
Noch mehr entdecken:
- The Culinary Chronicle Kochbücher,
- Erwachsene Masters of the Universe Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele,
- Erwachsene Masters of the Universe Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele auf Deutsch,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele auf Deutsch,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele mit Kinder- & Jugendliteratur,
- The Face Zeitschriften,
- Robert-Kirkman-The-Walking - Dead-Belletristik-Bücher