Dieser Artikel ist nicht mehr vorrätig.

Raw Food for Everyone: Essential Techniques and 300 Simple-to-Sophisticated...

by Alissa Cohen; Leah J. Dubois | HC | VeryGood
ThriftBooks
(4034594)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $6,64
Ca.CHF 5,28
Artikelzustand:
Sehr gut
Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Nicht mehr vorrätig2 verkauft
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Okt und Do, 16. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:197352442102
Zuletzt aktualisiert am 20. Sep. 2025 05:19:27 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
2 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781583334034
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Penguin Publishing Group
ISBN-10
1583334033
ISBN-13
9781583334034
eBay Product ID (ePID)
109003919

Product Key Features

Book Title
Raw Food for Everyone : Essential Techniques and 300 Simple-To-Sophisticated Recipes
Number of Pages
496 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Specific Ingredients / Vegetables, Vegetarian, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), Methods / Raw Food
Publication Year
2010
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Social Science
Author
Leah J. Dubois, Alissa Cohen
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
42 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2010-022714
Reviews
"Alissa's devoted following includes hundreds who have maintained successful weight losses, healed themselves of a myriad of diseases, and swear by her simple and fun approach to fantastic health." -- Get Fresh! Magazine
Dewey Edition
22
Grade From
Twelfth Grade
Dewey Decimal
641.5/636
Synopsis
Just as Deborah Madison's Vegetarian Cooking for Everyone took meatless cooking mainstream, here's the complete guide to raw cuisine. Gnocchi Carbonara. Pizzas. Star Anise Crusted Papaya Steak. Sliders. Pumpkin Cheesecake. Connoisseurs of raw cuisine know how hearty and flavorful it can be; what began as an underground movement for health enthusiasts has moved to the culinary forefront. Now one of the nation's top raw restaurateurs presents a lavish array of recipes, a primer of preparation methods, and a comprehensive ingredient guide in Raw Food for Everyone . While other cookbooks on raw cooking often feature rudimentary recipes or are limited in scope, leading raw foods authority and teacher Alissa Cohen, owner of the Grezzo restaurants in Boston and Newburyport, offers a comprehensive book, with 300 unique recipes for meals and snacks. From nutritious smoothies and juices to you-won't-believe- they're-raw cheeses and ice creams to chips and crackers, this book proves that raw food is not just healthy and energizing-it's also approachable, nourishing, and delicious. Writing for the beginner and the more seasoned raw food lover, Cohen takes raw food to the next level with the simplicity of its preparation techniques and the presentation of inventive flavors. With detailed step-by-step instructions, charts on sprouting and soaking, and thorough information on raw ingredients, Raw Food for Everyone is the ultimate raw food resource. It is destined to become a culinary classic., Just as Deborah Madison's "Vegetarian Cooking for Everyone" took meatless cooking mainstream, here's the complete guide to raw cuisine. Gnocchi Carbonara. Pizzas. Star Anise Crusted Papaya Steak. Sliders. Pumpkin Cheesecake. Connoisseurs of raw cuisine know how hearty and flavorful it can be; what began as an underground movement for health enthusiasts has moved to the culinary forefront. Now one of the nation's top raw restaurateurs presents a lavish array of recipes, a primer of preparation methods, and a comprehensive ingredient guide in "Raw Food for Everyone." While other cookbooks on raw cooking often feature rudimentary recipes or are limited in scope, leading raw foods authority and teacher Alissa Cohen, owner of the Grezzo restaurants in Boston and Newburyport, offers a comprehensive book, with 300 unique recipes for meals and snacks. From nutritious smoothies and juices to you-won't-believe- they're-raw cheeses and ice creams to chips and crackers, this book proves that raw food is not just healthy and energizing-it's also approachable, nourishing, and delicious. Writing for the beginner and the more seasoned raw food lover, Cohen takes raw food to the next level with the simplicity of its preparation techniques and the presentation of inventive flavors. With detailed step-by-step instructions, charts on sprouting and soaking, and thorough information on raw ingredients, "Raw Food for Everyone" is the ultimate raw food resource. It is destined to become a culinary classic.
LC Classification Number
TX837.C54 2010

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

ThriftBooks

99,1% positive Bewertungen19.9 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2015
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (5'831'162)

Alle Bewertungen ansehen