Dieser Artikel ist nicht mehr vorrätig.

Essen: Einfach, günstig, lecker: 100 Rezepte mit allem Geschmack und keinem...

by Celenza, Frankie | HC | LikeNew
ThriftBooks
(4030868)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $19,60
Ca.CHF 15,60
Artikelzustand:
Neuwertig
Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Okt und Di, 14. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:197713667798

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
2 lbs
IsTextBook
No
ISBN
9781454955917
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Union Square Publishing
ISBN-10
1454955910
ISBN-13
9781454955917
eBay Product ID (ePID)
16075291092

Product Key Features

Book Title
Eat: Easy, Affordable, Tasty : 100 Recipes with All of the Flavor and None of the Fuss-A Cookbook
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Topic
Methods / Quick & Easy, Methods / Low Budget
Publication Year
2025
Genre
Cooking
Author
Frankie Celenza
Format
Hardcover

Dimensions

Item Weight
37 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Reviews
This cookbook is like hanging out in the kitchen with your cool older brother who has decided that it's time for you to learn how to cook. He starts you off with the basics--grilled cheese and tomato soup, a perfect Cobb salad--and eventually graduates you to whole roasted branzino while still making it feel easy and attainable. EAT deserves to be every cook's first book. --Caroline Chambers, New York Times bestselling authorof What to Cook When You Don't Feel Like Cooking EAT cranks the Struggle Meals philosophy of "no fuss" to new heights, making cooking more compelling and more delicious than ever! Bottom line: If you've ever wanted to cook, felt intimidated by a kitchen, or wondered what the hell a "vinaigrette" is, do yourself a favor and read this book. --Andrew Ho, Sean Wen, and Andrew Samia The Curry Boys, two-time James Beard Award semifinalists Frankie has done it again with EAT , offering clear, concise, and delicious choices for anyone looking for less expensive, simpler, and more delicious meals. --Andrew Zimmern, Emmy-winning and four-time James Beard Award-winning TV personality, chef, and writer
Synopsis
EAT is the antithesis to the never-ending competition for the most elaborate, expensive, complicated, and shocking dishes showcased both on tv and social media. While you might recognize Frankie from Struggle Meals , he started his career with the goal to help people who felt overwhelmed cooking at home. For a dish to be featured in this book, it must meet three simple criteria: 1) Each dish must be easy, which means nothing takes more than 20 minutes of hands-on cooking time. 2) Each dish must be affordable, meaning there aren't any fancy specialty ingredients, and what is used, is used fully. 3) Each dish must taste great; classic ingredient combinations play the nostalgia card that readers identify with. Dishes like these have become part of Frankie's repertoire of family meals that can be made over and over again and never go out of style. Frankie has put his spin on classic American dishes, dove headfirst into practical trends, and provided the context of the culinary techniques that take these dishes to the next level.

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

ThriftBooks

99,1% positive Bewertungen19.9 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2015
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (5'825'868)

Alle Bewertungen ansehen