Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Lebensmittelau fbewahrung: Konservieren von Fleisch, Milchprodukten und Eiern
US $16,89
Ca.CHF 13,45
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Mehr als 10 verfügbar10 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Expedited Shipping.
Standort: Denver, Colorado, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 3. Okt und Di, 7. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:203757850717
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- MPN
- Does not apply
- Brand
- Does not apply
- Type
- Abis Book
- Shipping
- Free Express United States Shipping
- ISBN
- Does not apply
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
CreateSpace
ISBN-10
1482081210
ISBN-13
9781482081213
eBay Product ID (ePID)
159889452
Product Key Features
Book Title
Food Storage: Preserving Meat, Dairy, and Eggs
Number of Pages
122 Pages
Language
English
Publication Year
2013
Topic
General
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.3 in
Item Weight
10.4 Oz
Item Length
10 in
Item Width
7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
.There are a lot of books about food preserving but what sets this book apart is that each food and all the methods for preserving that particular food are described in their own chapters. Turn to the table of contents and find the food you want to preserve, then turn to that page and all the ways you can preserve that particular food are found in that chapter.The book is divided into two sections. Part one is an explanation of all the preserving methods, how to do them, and what you'll need: Canning, Dehydrating, Freezing, Salting, Brining, Sugaring, Smoking, Pickling, and Fermenting, as well as some not-as-often heard of ones as Ash, Oil, and Honey for preservation.Part two begins with meat and works it's way through beef/venison/elk, pork/bear, goat/sheep, rabbit, chicken, turkey, duck/goose, and fish; then dairy: milk, butter, cheeses, yogurt and sour cream, and finishes with a chapter on preserving eggs. All the methods that work well with each food are explained along with directions for the preparation and processing of that food. There is also information about what doesn't work and why.The next volume, "Preserving Fruits, Nuts, and Seeds" is set up the same way and can also be purchased from amazon.com. The authors are working on the volume, "Preserving Vegetables, Grains, and Beans" and hope to finish it over the winter 2013/2014.The authors live on opposite ends of the country (North and South) and bring some of their own regional flavor to the books, making them interesting as well as informative.
As told to
Armstrong, David
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Amped97
98,6% positive Bewertungen•45 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (13'220)
Dieser Artikel (7)
Alle Artikel (13'220)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- r***9 (1579)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufArrived fast because came from Prime was $11.99 there. Thank You
- u***t (198)- Bewertung vom Käufer.Vor über einem JahrBestätigter KaufProduct as described thanks. Packaged very well! Super fast shipping
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert