
The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for the
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Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:226752866741
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781510746015
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Skyhorse Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
1510746013
ISBN-13
9781510746015
eBay Product ID (ePID)
3038379995
Product Key Features
Book Title
Ultimate Guide to Home Butchering : How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Publication Year
2019
Topic
Hunting, Agriculture / Animal Husbandry, Shooting, Outdoor Skills, Animals / Wildlife
Genre
Nature, Technology & Engineering, Sports & Recreation
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
18.6 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.66
Synopsis
Revised and updated! With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table., Revised and updated With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table.
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New Legacy Books
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- a***t (483)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat price and fast shipping. Great seller.
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