|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Anpassung von hohem hydrostatischem Druck (HPP) für Lebensmittelverarbeitungsbetriebe Tatia...

Fiction Addiction co uk
(16701)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
£36,01
Ca.CHF 39,65
Artikelzustand:
Neu
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kein Versand nach USA.
Standort: Southport, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Weitere Infos zur Lieferzeit in der Artikelbeschreibung
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:226799736789
Zuletzt aktualisiert am 07. Jun. 2025 13:59:09 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9780124200913

Über dieses Produkt

Product Information

Adapting High Hydrostatic Pressure (HPP) for Food Processing Operations presents commercial benefits of HPP technology for specific processing operations in the food industry, including raw and ready-to-eat (RTE) meat processing, dairy and seafood products, drinks and beverages, and other emerging processes. The book presents high hydrostatic pressure processing (HPP) for treatment of different groups of raw and finished products, focusing on specific pressure-induced effects that will lead to different biological impacts, and the information necessary for specifying HPP process and equipment. It also discusses phenomena of compression heating, the HPP in-container principle, requirements for plastic materials, factors affecting efficacy of HPP treatments, and available commercial systems. Additionally, the book provides updated information on the regulatory status of HPP technology around the world. This book is an ideal concise resource for food process engineers, food technologists, product developers, federal and state regulators, equipment manufacturers, graduate students, and educators involved in research and development.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science Publishing Co INC International Concepts
ISBN-13
9780124200913
eBay Product ID (ePID)
194621688

Product Key Features

Number of Pages
78 Pages
Publication Name
Adapting High Hydrostatic Pressure (Hpp) for Food Processing Operations
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2014
Type
Textbook
Author
Tatiana Koutchma
Format
Paperback

Dimensions

Item Height
229 mm
Item Weight
140 g
Item Width
152 mm

Additional Product Features

Country/Region of Manufacture
United States
Title_Author
Tatiana Koutchma

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

USt-IdNr.: GB 171 6694 84
Info zu diesem Verkäufer

Fiction Addiction co uk

98,7% positive Bewertungen57 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Feb 2004
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Welcome to my eBay Shop. Please add me to your list of favourite sellers and come again. Thank you for your business.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.9

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Verkäuferbewertungen (17'725)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ