|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Brandneu Fisch & Schalentiere, gegrillt und geräuchert 300 narrensichere Rezepte

Artikelzustand:
Neu
Sonderaktion endet in: 5 T 22 Std
Preis:
US $12,55
Ca.CHF 11,20
(US $12,55 / Unit)
Bisher US $23,00 Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
US $10,45 sparen (-45%)
Versand:
US $5,61 (ca. CHF 5,00) Sparversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Spokane, Washington, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 13. Jun und Di, 18. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:234733060393
Zuletzt aktualisiert am 06. Jun. 2024 06:51:32 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Cookery Topic
grilling and smoking seafood
Signed By
Does Not Apply
Custom Bundle
No
Book Series
Methods / Barbecue & Grilling, Specific Ingredien
Original Language
English
Vintage
Yes
Personalize
No
Personalized
No
Features
416 Pages, Illustrated
Subjects
Food & Drink
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Age Level
Adults
Inscribed
No
Intended Audience
Young Adults, Adults
Modified Item
No
Edition
Trade Edition
Series
grilling and smoking seafood
Type
Cookbook
Literary Movement
Modernism
Era
2000s
Special Attributes
Color Photos
Country
USA
Country/Region of Manufacture
United States
Personalization Instructions
None
ISBN
9781558321816
Book Title
Fish and Shellfish, Grilled and Smoked : 300 Foolproof Recipes for Everything from Amberjack to Whitefish, Plus Really Good Rubs, Marvelous Marinades, Sassy Sauces, and Sumptuous Sides
Item Length
9.1 in
Publisher
Harvard Common Press
Publication Year
2002
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Karen Adler, Judith Fertig
Genre
Cooking
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Specific Ingredients / Seafood, Methods / General
Item Width
7.2 in
Item Weight
29.2 Oz
Number of Pages
416 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

With the increasing availability of delicious seafood year-round, fresh fish and shellfish are a regular part of nutritious menus. In their new cookbook Fish & Shellfish, Grilled & Smoked, grill experts Karen Adler and Judith M. Fertig demonstrate just how easy it is to make delicious, perfectly grilled or smoked fish and shellfish. They start by covering all the basics of equipment, techniques, and fish substitution guidelines, then provide easy-to-follow recipes as simple as Balsamic Smoked Haddock or Tequila-Lime Grilled Shrimp, and as elegant as Oak-Planked Salmon Charmoula or Thai-Style Stir-Grilled Snapper in Lemongrass Marinade. Adler and Fertig round out their collection of recipes with everything you need to complete a perfect meal: marinades, rubs, relishes, and sauces, as well as side dishes made both on and off the grill.

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558321810
ISBN-13
9781558321816
eBay Product ID (ePID)
2204755

Product Key Features

Book Title
Fish and Shellfish, Grilled and Smoked : 300 Foolproof Recipes for Everything from Amberjack to Whitefish, Plus Really Good Rubs, Marvelous Marinades, Sassy Sauces, and Sumptuous Sides
Author
Karen Adler, Judith Fertig
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Specific Ingredients / Seafood, Methods / General
Publication Year
2002
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
416 Pages

Dimensions

Item Length
9.1 in
Item Height
1 in
Item Width
7.2 in
Item Weight
29.2 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx747.A315 2002
Reviews
"Cort Sinnes reigns!"--Karen Adler and Judith Fertig, authors of 25 Essentials: Techniques for Planking and 25 Essentials: Techniques for Grilling Fish "A master of backyard cooking"--James McNair, author of James McNair, Karen Adler and Judith Fertig are masters of smoke and fire, and their mouthwatering new book tells you just about everything you need to know about grilling and smoking seafood.
Copyright Date
2002
Lccn
2001-051538

Artikelbeschreibung des Verkäufers

JXD Collections

JXD Collections

100% positive Bewertungen
821 Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (341)

4***4 (13)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Fast Shipment, Just As Described!
p***9 (693)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great product! Great customer service!
e***e (212)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Purse is pretty. I wish it had been shipped in a different box