Salz und Pfeffer

solr_books
(25228)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $9,48
Ca.CHF 7,56
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Skokie, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 2. Okt und Mo, 6. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:236355930692
Zuletzt aktualisiert am 30. Sep. 2025 17:26:51 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
Release Year
2006
ISBN
9781552858165
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Information

Common seasonings as they've never been seen before. Found on nearly every dining table, salt and pepper are usually used without much thought -- just sprinkled on dishes as a matter of routine. In Salt and Pepper , acclaimed chef Jody Vassallo reveals a new potential for these common seasonings. This book features recipes from around the world that use salt and pepper -- or both -- as the theme ingredient, blowing the dust off these condiments so taken for granted. In addition to recipes for main dishes, there are those for rubs, marinades and preserves. Each dish features a dazzling full-color photograph. A special section details the amazing range and variety of salts and peppers that are now commonly available. The recipes, which offer a feast for any table, include: Salt-crust fish with caper sauce Lobster with green pepper Mornay sauce Steamed asparagus with pepper-basil mayonnaise Creme Brulee with lemon and passion fruit confit. From appetizers to desserts, this cookbook is seasoned with special recipes to delight any home cook. Salt and pepper will never be taken for granted again.

Product Identifiers

Publisher
Whitecap Books, The Limited
ISBN-10
1552858162
ISBN-13
9781552858165
eBay Product ID (ePID)
63189683

Product Key Features

Book Title
Salt and Pepper
Number of Pages
160 Pages
Language
English
Publication Year
2006
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Specific Ingredients / Vegetables, Chemistry / Inorganic
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Author
Jody Vassallo
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
0 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Photographed by
Rooney, Deirdre
Target Audience
Trade
Number of Volumes
1 Vol.

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

solr_books

98,4% positive Bewertungen102 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Feb 2001
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
What is Books4Cause?We are a social venture dedicated to supporting social causes, education, and community through a business model. Books4Cause doesn’t raise funds or rely on government grants. All ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (30'795)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ