|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Glutenfreier Träger von Richard Copperge 150 aromatische Rezepte aus aller Welt

Reverse 2 Natural
(693)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $2,99
Ca.CHF 2,40
oder Preisvorschlag
Bisher US $9,98 (- 70%)Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
Artikelzustand:
Neu
Versand:
US $4,97 (ca. CHF 4,00) USPS Media MailTM.
Standort: Rock Hill, South Carolina, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 6. Aug und Di, 12. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:256836585584

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781598696134

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Adams Media Corporation
ISBN-10
1598696130
ISBN-13
9781598696134
eBay Product ID (ePID)
102920685

Product Key Features

Book Title
Gluten-Free Baking with the Culinary Institute of America : 150 Flavorful Recipes from the World's Premier Culinary College
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Topic
Health & Healing / General, Health & Healing / Low Salt, Health & Healing / Gluten-Free, Regional & Ethnic / American / General, Methods / Baking
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Richard J. Coppedge Jr.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
12.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2010-281982
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5631
Synopsis
Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows readers how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: Maple Pecan Tart Pineapple Upside-Down Cake Cream Cheese Rugelach Molten Chocolate Cake Ham and Cheese Scones Potato Leek Quiche Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, readers will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, readers will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not., Enjoy these 150 delicious, flavorful gluten-free recipes from the world's premier culinary college. Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows you how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: -Maple Pecan Tart -Pineapple Upside-Down Cake -Cream Cheese Rugelach -Molten Chocolate Cake -Ham and Cheese Scones -Potato Leek Quiche -Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, you will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, you will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not., Features information for understanding the requirements of gluten-free baking; with sidebars on gluten-free lifestyle, culinary techniques, preparation tips, and human interest anecdotes about people Chef Coppedge has helped.
LC Classification Number
RM237.86

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Reverse 2 Natural

100% positive Bewertungen2.1 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Jul 2011
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Reverse ll Natural can appreciate good media. Thank you for visiting our store.Our Books- All of our books are in perfect condition. There is no writing, highlighting, or damage that will not be ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (665)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ