
BBQ USA : 425 Fiery Recipes from All Across America by Steven Raichlen (2003,...
US $4,99US $4,99
Mo, 18. Aug, 23:37Mo, 18. Aug, 23:37
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
BBQ USA : 425 Fiery Recipes from All Across America by Steven Raichlen (2003,...
US $4,99
Ca.CHF 3,98
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
“some markings on pages”
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Abholung:
Kostenlose Abholung in Chandler, Arizona, USA.
Versand:
US $5,97 (ca. CHF 4,76) USPS Media MailTM.
Standort: Chandler, Arizona, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 4. Okt und Di, 7. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:266681805535
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- “some markings on pages”
- ISBN
- 9780761120155
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
0761120157
ISBN-13
9780761120155
eBay Product ID (ePID)
2338234
Product Key Features
Book Title
BBQ USA : 425 Fiery Recipes from All Across America
Number of Pages
784 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Regional & Ethnic / American / General, Methods / Outdoor
Publication Year
2003
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
57.1 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2003-042287
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5784
Table Of Content
Introduction : What is Barbecue? (1) A Brief History of Barbecue in America (5) Getting Started : A Concise Primer on Grilling & Barbecuing (17) A short course in choosing a grill, setting it up, getting it lit, and knowing when the food is cooked. Off to a Fiery Start (32) Begin the meal with pizzazz. Flame cook Prosciutto-Wrapped Peaches like they do in Virginia, chicken wings the Louisville way, Mojo-Marinated Pork Florida style, and Tiki Beef Kebabs with California flare. Dozens of choices, plus some drinks to serve alongside, including a Chimayo Cocktail. Live-Fire Salads (108) Grilling brings out the best in a salad. Wait until you try the Grilled Caesar Salad or the Tomato and Hearts of Palm. Plus Calamari Salad with White Beans and Bitter Lettuce, and four kinds of slaw. Breads and Pizzas (132) The grill makes the perfect toaster. There's plenty of room for that Little Italy favorite, garlic bread. Or A New Corn Stick from the West Indies. Or pizzas the way they grill them in Rhode Island and New York. Bread takes to fire like smoke to the grill. Gloriously Grilled Beef (162) North America's love affair with beef is celebrated in a luscious round-up of steaks from Tucson, San Antonio, New York, Miami, Dallas, Toronto, L.A., Indianapolis, and of course, Philadelphia (sizzling with cheese). Plus briskets from North Dakota, Oklahoma, and Ohio, and everything else big and beefy. Going Whole Hog (232) The icon of American barbecue, pork, couldn't be more succulent than it is here--pulled and piled high on buns like they do in North Carolina, coffee-crusted and served Kentucky-style with Redeye Barbecue Sauce, roasted whole for a pig pickin à l
Synopsis
Steven Raichlen, a national barbecue treasure and author of The Barbecue! Bible, How to Grill, and other books in the Barbecue! Bible series, embarks on a quest to find the soul of American barbecue, from barbecue-belt classics-Lone Star Brisket, Lexington Pulled Pork, K.C. Pepper Rub, Tennessee Mop Sauce-to the grilling genius of backyards, tailgate parties, competitions, and local restaurants. In 450 recipes covering every state as well as Canada and Puerto Rico, BBQ USA celebrates the best of regional live-fire cooking. Finger-lickin' or highfalutin; smoked, rubbed, mopped, or pulled; cooked in minutes or slaved over all through the night, American barbecue is where fire meets obsession. There's grill-crazy California, where everything gets fired up - dates, Caesar salad, lamb shanks, mussels. Latin-influenced Florida, with its Chimichurri Game Hens and Mojo-Marinated Pork on Sugar Cane. Maple syrup flavors the grilled fare of Vermont; Wisconsin throws its kielbasa over the coals; Georgia barbecues Vidalias; and Hawaii makes its pineapples sing. Accompanying the recipes are hundreds of tips, techniques, sidebars, and pit stops. It's a coast-to-coast extravaganza, from soup (grilled, chilled, and served in shooters) to nuts (yes, barbecued peanuts, from Kentucky)., Steven Raichlen, a national barbecue treasure and author of The Barbecue Bible, How to Grill, and other books in the Barbecue Bible series, embarks on a quest to find the soul of American barbecue, from barbecue-belt classics-Lone Star Brisket, Lexington Pulled Pork, K.C. Pepper Rub, Tennessee Mop Sauce-to the grilling genius of backyards, tailgate parties, competitions, and local restaurants. In 450 recipes covering every state as well as Canada and Puerto Rico, BBQ USA celebrates the best of regional live-fire cooking. Finger-lickin' or highfalutin; smoked, rubbed, mopped, or pulled; cooked in minutes or slaved over all through the night, American barbecue is where fire meets obsession. There's grill-crazy California, where everything gets fired up - dates, Caesar salad, lamb shanks, mussels. Latin-influenced Florida, with its Chimichurri Game Hens and Mojo-Marinated Pork on Sugar Cane. Maple syrup flavors the grilled fare of Vermont; Wisconsin throws its kielbasa over the coals; Georgia barbecues Vidalias; and Hawaii makes its pineapples sing. Accompanying the recipes are hundreds of tips, techniques, sidebars, and pit stops. It's a coast-to-coast extravaganza, from soup (grilled, chilled, and served in shooters) to nuts (yes, barbecued peanuts, from Kentucky).
LC Classification Number
TX840.B3R3552 2003
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
jodi3544
100% positive Bewertungen•421 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (112)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (112)
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully—tracked and on time
- Évaluations automatiques eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatCommande livrée dans les délais et sans problème
- Évaluations automatiques eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatCommande livrée dans les délais et sans problème
- Évaluations automatiques eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatCommande livrée dans les délais et sans problème
Noch mehr entdecken:
- Sachbuch Steven Raichlen Bücher,
- Steven-Raichlen-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Steven-Raichlen-Kochbücher-Sachbuch Deutsche Bücher übers Kochen,
- Steven-Raichlen-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen auf Englisch,
- Steven-Raichlen-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Steven-Raichlen-Gebundene-Ausgabe - Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Steven-Raichlen-Gebundene-Ausgabe - Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen auf Englisch,
- Steven-Raichlen-Gebundene-Ausgabe - Kochbücher-Sachbuch Deutsche Bücher übers Kochen,
- Steve-Berry-Taschenbuch-Belletristik - Bücher,
- Steve Berry Belletristik-Bücher