Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Ähnlichen Artikel verkaufen?
Mediterrane Küche: Geheimnisse aus italienischen Küstenküchen von
US $17,92
Ca.CHF 14,20
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $5,99 (ca. CHF 4,75) USPS Media MailTM.
Standort: Saint Louis, Missouri, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 28. Okt und Mo, 3. Nov nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:267218616191
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Title
- Mediterranean Cuisine: Secrets from Coastal Italian Kitchens
- ISBN
- 9788854408302
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
White Star Publishers
ISBN-10
8854408301
ISBN-13
9788854408302
eBay Product ID (ePID)
210829929
Product Key Features
Book Title
Mediterranean Cuisine : Secrets from Coastal Italian Kitchens
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Italian, Regional & Ethnic / Mediterranean
Publication Year
2014
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.2 in
Item Weight
22.7 Oz
Item Length
11 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5945
Synopsis
Delicious cuisine transports you to Italy's sunny shores. As you cook each divine dish presented in Mediterranean Cuisine: Secrets from Coastal Italian Kitchens, your senses will delight in the robust flavors of Italy. The diverse cultures of Italy's Mediterranean basin are represented in these phenomenal, authentic recipes that were all developed and tested in the kitchens of Italy's revered culinary institute: Academia Barilla. The Mediterranean diet. Each recipe is based on the Mediterranean diet, a healthy eating plan that has wholesome, unprocessed ingredients at its heart: Fresh fruits and vegetables Whole grains Fish Meat in moderation 120 healthful and authentic recipes. A preface by acclaimed chef, Todd English, will inspire you to prepare these delizioso recipes for all of your family and friends. Step-by-step instructions, cooking tips and techniques are ideal for home cooks and all you need to make healthful dishes with the Mediterranean region's vibrant flavors: Antipasti Pizza Focaccia Fish Meat Desserts Over 100 appetizing, colorful photographs. Each of the beautifully photographed, finished dishes will whet your appetite and inspire you to try the fabulous dishes in Mediterranean Cuisine.", The "Mediterranean diet" is a highly refined nutritional model that pairs healthful nourishment with great gustatory pleasure. This lavish book reveals the much coveted secrets of this life-affirming cuisine, sharing 120 recipes form antipasti to desserts, first courses to pizzas and focaccias, and second course dishes of meat and fish. Starting with the triad of grains/vegetables/oil, constant throughout, each culture of the Mediterranean basin has distilled its own distinctive palate. Italy with its rich, flavourabsorbing heritage, arguably embraces the best in each. Sampling these salubrious delicacies thus enables readers to savour the culminating ambrosia of the region's exquisite fare. Salute! AUTHOR: Academia Barilla, launched in 2004 in Parma by the world's largest pasta producer, is devoted to the preservation and promotion of the Italian gastronomic tradition through courses taught by renowned chefs, the hosting of meetings and culinary laboratories with noted specialists, gastronomic tours, and the publication of books like this. Colour photographs
LC Classification Number
TX723
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Diverse Deals For Less
100% positive Bewertungen•5.9 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (2'390)
- l***w (1100)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufArrived as described! Great price! Well packaged and fast shipping! Nice Seller to buy from! Thank you!
- o***u (85)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufAs described. Good packaging
- m***c (197)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufThe book is just as described. Fast transaction. Recommend completely. Thank you!
Noch mehr entdecken:
- Italienische Bücher Sachbuch italienische Küche,
- Bücher Sachbuch italienische Küche,
- Deutsche Bücher Sachbuch italienische Küche,
- Sonstige auf Italienisch,
- Kochbücher auf Italienisch,
- Italienische Zeitschriften,
- Italienische Zeitschriften Mode,
- Italienische Zeitschriften über Sport,
- Zweimonatliche Zeitschriften auf Italienisch,
- Italienische Belletristik Romane