Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Essen in russischer Geschichte und Kultur von Musya Glants und Joyce Toomre (Taschenbuch)
US $49,99
Ca.CHF 40,31
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Abholung:
Kostenlose Abholung in Front Royal, Virginia, USA.
Versand:
US $6,72 (ca. CHF 5,42) USPS Media MailTM.
Standort: Front Royal, Virginia, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 11. Aug und Sa, 16. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:275052051816
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Subject Area
- Russian Studies
- Educational Level
- Adult & Further Education
- Subject
- History
- ISBN
- 9780253211064
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Indiana University Press
ISBN-10
0253211069
ISBN-13
9780253211064
eBay Product ID (ePID)
339778
Product Key Features
Number of Pages
280 Pages
Language
English
Publication Name
Food in Russian History and Culture
Subject
Russia & the Former Soviet Union, Anthropology / Cultural & Social, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), Regional & Ethnic / Russian, Customs & Traditions
Publication Year
1997
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Social Science, History
Series
Indiana-Michigan Series in Russian and East European Studies
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
14.7 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
6.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
96-041786
Reviews
". . . the specificity and breadth of this [work] makes it unique. . . . lively reading . . . particularly recommended for academic collections with a strong focus in Russian history." -Library Journal ". . . a remarkable new collection of essays . . . The book reads like a literary hybrid of cookbook, historical treatise, and novella; its subject is, literally, the essence of life itself. . . . Glants and Toomre deserve further praise for the book's consistent, animated directness of style." -The Boston Phoenix
Grade From
College Graduate Student
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
394.1/2/0947
Synopsis
"... the specificity and breadth of this work] makes it unique.... lively reading... particularly recommended for academic collections with a strong focus in Russian history." --Library Journal "... a remarkable new collection of essays... The book reads like a literary hybrid of cookbook, historical treatise, and novella; its subject is, literally, the essence of life itself.... Glants and Toomre deserve further praise for the book's consistent, animated directness of style." --The Boston Phoenix This sparkling collection of thirteen original essays gives surprising insights into what foodways reveal about Russia's history and culture, from Kievan times to post Soviet Russia. Some of the chapters focus on historical topics while others consider images of food in literature and art., ". . . the specificity and breadth of this [work] makes it unique. . . . lively reading . . . particularly recommended for academic collections with a strong focus in Russian history." --Library Journal ". . . a remarkable new collection of essays . . . The book reads like a literary hybrid of cookbook, historical treatise, and novella; its subject is, literally, the essence of life itself. . . . Glants and Toomre deserve further praise for the book's consistent, animated directness of style." --The Boston Phoenix This sparkling collection of thirteen original essays gives surprising insights into what foodways reveal about Russia's history and culture, from Kievan times to post Soviet Russia. Some of the chapters focus on historical topics while others consider images of food in literature and art., Some of the chapters focus on historical topics while others consider images of food in literature and art.
LC Classification Number
GT2853.R8F66 1997
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
SpencersTreasures2015
98,9% positive Bewertungen•4.8 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (1'849)
- a***1 (286)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufItem was exactly as described. Fast shipping
- i***k (1042)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufItem arrived quickly, safely and better than described! Highly recommend this trustworthy seller! Communication is great! Thank you!
- 4***4 (1)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufCame perfectly clean and pressed, looked like new even though condition was “used”. Came quickly and on time.
Noch mehr entdecken:
- Bücher mit Kunst- & Kultur im Taschenbuch Sachbuch Architektur auf Russisch,
- Bücher mit Kunst- & Kultur im Taschenbuch Sachbuch Musik auf Russisch,
- Bücher mit Kunst- & Kultur-Genre im Taschenbuch-Format auf Russisch Sachbuch,
- James-Joyce-Taschenbuch-Belletristik - Bücher,
- Bücher als Taschenbuch mit Essen Sachbuch,
- Biographien und Wahre Geschichten auf Russisch,
- Russische Bücher im Taschenbuch Sachbuch,
- Bücher über Essen Sachbuch im Taschenbuch-Format,
- Bücher über Kultur im Taschenbuch Sachbuch,
- Taschenbuch über Biographien und Wahre Geschichten