|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Vegetarisches Kochen zu Hause mit dem Culinary Institute of America

Free US Delivery | ISBN:0470421371
Artikelzustand:
Sehr gut
Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Preis:
US $7,08
Ca.CHF 6,47
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Mishawaka, Indiana, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 1. Jun und Di, 4. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:276424732247
Zuletzt aktualisiert am 29. Mai. 2024 05:33:44 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May ...
Special Attributes
EX-LIBRARY
Publication Name
Wiley & Sons, Limited, John
ISBN
9780470421376
Book Title
Vegetarian Cooking at Home with the Culinary Institute of America
Item Length
10in
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Publication Year
2012
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.2in
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Kathy Polenz
Genre
Cooking
Topic
Vegetarian, General
Item Width
9.2in
Item Weight
56.4 Oz
Number of Pages
336 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

A new edition in the At Home series featuring hundreds of delicious vegetarian recipes from the kitchens of the CIA Whether for environmental, political, or health reasons, millions of Americans now follow a vegetarian or vegan lifestyle. But giving up meat doesn't mean having to give up delicious eating. Vegetarian Cooking at Home with The Culinary Institute of America provides 200 delicious meat-free recipes of the quality and sophistication that the CIA is known for. You'll find everything you need here to create incredibly flavorful vegetarian meals, including starters and sides; soups, salads, and sandwiches; breads and baked goods; grain, pasta, and noodle dishes; and main dishes featuring beans, eggs, and meat substitutes. Features information on health and nutrition, seasonality, and essential ingredients and equipment in addition to 200 delicious recipes Recipes throughout are accompanied by line drawings and gorgeous full-color photography A new edition in the series that includes Artisan Breads at Home with The Culinary Institute of America and Italian Cooking at Home with The Culinary Institute of America Drawing on the expertise of the CIA's professional cooking programs, Vegetarian Cooking at Home with The Culinary Institute of America is a must for anyone who wants to learn to cook satisfying and sophisticated meat-free meals at home.

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
0470421371
ISBN-13
9780470421376
eBay Product ID (ePID)
111130482

Product Key Features

Book Title
Vegetarian Cooking at Home with the Culinary Institute of America
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Kathy Polenz
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Vegetarian, General
Publication Year
2012
Genre
Cooking
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
1.2in
Item Width
9.2in
Item Weight
56.4 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx837.P653 2012
Table of Content
Acknowledgments vi 1 Introduction 1 2 Starters and Sides 7 3 Soups 55 4 Salads and Sandwiches 95 5 Beans, Tofu, Tempeh, Seitan, and Eggs 129 6 Grains, Pasta, Noodles, and Dumplings 171 7 Vegetables 211 8 Breads and Baked Goods 251 9 Pantry 283 Appendix 316 Glossary 320 Index 322
Copyright Date
2012
Target Audience
Trade
Lccn
2011-007538
Dewey Decimal
641.5/636
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Better World Books

Better World Books

98,7% positive Bewertungen
12.8 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (4'093'210)

r***2 (2843)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Excellent
4***s (4352)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Fast shipping
e***l (597)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Low cost, fast shipping, in good condition, A+ ebayer.