|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Beliebtes japanisches Essen mit englischer Übersetzung in der Welt - Japanische Küche B

japancraftbook
(127)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $35,80
Ca.CHF 28,48
Artikelzustand:
Neu
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping from outside US.
Standort: Tokyo, Japan
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 12. Aug und Di, 26. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:276656356061
Zuletzt aktualisiert am 09. Jun. 2025 09:47:51 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9784262130248

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
IKEDA Publishing
ISBN-10
426213024X
ISBN-13
9784262130248
eBay Product ID (ePID)
8038684918

Product Key Features

Book Title
Recipes of World's Most Popular Japanese Dishes
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Topic
Asia / Japan, Regional & Ethnic / Japanese, Japanese
Publication Year
2018
Illustrator
Yes
Genre
Foreign Language Study, Travel, Cooking
Author
Mayuko Matsumura
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Length
9.6 in
Item Width
7.2 in

Additional Product Features

Synopsis
In 2013, "washoku" (traditional dietary cultures of the Japanese) was added to the list of UNESCO's Intangible Cultural Heritage. The Japanese food boom seems to have reached its climax to some extent, but as yet have shown no sign of slowing down all over the world. This new book features a variety of Japanese cuisine recipes, ranging from traditional and authentic ones such as sukiyaki (beef hot pot) and nikujaga (potato with sliced meat) to popular reverse-imported Japanese food like "ramen burger," "California roll," and "matcha tiramisu." Simple instructions with a plenty of step-by-step photographs allow this book to function as the easiest reference for cooking beginners. It will teach you how to cook rice or make miso soup with proper "dashi" (stocks), which are the basic of basics for anyone who want to cook Japanese dishes. The book is fully worked out for anyone to season dishes like a pro. All you have to do is to follow by the steps!, The easy step-by-step pictures for cooking beginners! This new bilingual recipe book introduces not only traditional Japanese dishes but arranged ones such as "ramen burger." They are favored by foreigners who are keen on Japanese food., In 2013, "washoku" (traditional dietary cultures of the Japanese) was added to the list of UNESCO's Intangible Cultural Heritage. The Japanese food boom seems to have reached its climax to some extent, but as yet have shown no sign of slowing down all over the world. This new book features a variety of Japanese cuisine recipes, ranging from traditional and authentic ones such as sukiyaki (beef hot pot) and nikujaga (potato with sliced meat) to popular reverse-imported Japanese food like "ramen burger," "California roll," and "matcha tiramisu." Simple instructions with a plenty of step-by-step photographs allow this book to function as the easiest reference for cooking beginners. It will teach you how to cook rice or make miso soup with proper "dashi" (stocks), which are the basic of basics for anyone who want to cook Japanese dishes. The book is fully worked out for anyone to season dishes like a pro. All you have to do is to follow by the steps

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

japancraftbook

100% positive Bewertungen531 Artikel verkauft

Mitglied seit Aug 2011
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (158)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Excellent customer service and very fast delivery. Highly recommended seller!
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Excellent customer service and very fast delivery. Highly recommended seller!
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Alles Bestens! Dankeschön!