Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Ähnlichen Artikel verkaufen?
ATK Brotbuch
US $11,81
Ca.CHF 9,50
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
5 verfügbar4 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $4,00 (ca. CHF 3,22) USPS Ground Advantage®.
Standort: Kansas City, Missouri, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 22. Jul und Sa, 26. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:276751925503
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781940352602
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1940352606
ISBN-13
9781940352602
eBay Product ID (ePID)
221406376
Product Key Features
Book Title
Bread Illustrated : a Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results at Home
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Methods / Gourmet, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
Illustrated Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
44.9 Oz
Item Length
9.9 in
Item Width
8.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2016-016441
Dewey Decimal
641.815
Synopsis
In this comprehensive cookbook, America's Test Kitchen breaks down the often intimidating art and science of bread baking, making it easy for anyone to create foolproof, bakery-quality breads at home. Many home cooks find bread baking rewarding but intimidating. In Bread Illustrated, America's Test Kitchen shows bakers of all levels how to make foolproof breads, rolls, flatbreads, and more at home. Each master recipe is presented as a hands-on and reassuring tutorial illustrated with six to 16 full-color step-by-step photos. Organized by level of difficulty to make bread baking less daunting, the book progresses from the simplest recipes for the novice baker to artisan-style loaves, breads that use starters, and more complex project recipes. The recipes cover a wide and exciting range of breads from basics and classics like Easy Sandwich Bread and Fluffy Dinner Rolls to interesting breads from around the world including Lahmacun, Panettone, and Fig and Fennel Bread.
LC Classification Number
TX769.B77274 2016
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Phoenix Package Logistics
99% positive Bewertungen•2.0 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (569)
- d***u (66)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat transaction.
- u***u (477)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufNew straps arrived without issue. Highly recommend this seller
- f***e (222)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat delivery time and in great condition.!
Noch mehr entdecken:
- Penguin Books Sprachkurse und Lehrmaterialien,
- Penguin Books Studium und Erwachsenenbildung,
- Penguin Books Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Englische Studium und Erwachsenenbildung Penguin Books,
- Penguin Books Studium und Erwachsenenbildung Ab 2010,
- Gebundene-Ausgabe-Penguin-Books Studium und Erwachsenenbildung,
- Taschenbuch-Format-Penguin-Books Studium und Erwachsenenbildung,
- Fachbücher, Lernen und Nachschlagen Penguin Books auf Englisch,
- Taschenbuch-Format-Penguin-Books Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Penguin Books Ab 2010 Fachbücher, Lernen und Nachschlagen