Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Alternative Bäcker: Dessert mit glutenfreien Getreide und Mehlen neu erfinden
US $19,98
Ca.CHF 16,10
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
3 verfügbar
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Glendale Heights, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 1. Aug und Do, 7. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:305933844449
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781624142031
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Page Street Publishing Company
ISBN-10
1624142036
ISBN-13
9781624142031
eBay Product ID (ePID)
211732551
Product Key Features
Book Title
Alternative Baker : Reinventing Dessert with Gluten-Free Grains and Flours
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Health & Healing / Gluten-Free, Methods / Baking
Publication Year
2016
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
27.4 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2015-919637
Reviews
"Alanna has rescued gluten-free baking from the pasty, gritty clutches of white rice flour! Her recipes have a pastry chef 's sensibility, but they overflow with the generosity and warmth of home baking. This book will make you run to the pantry to see what you can bake first, whether you happen to be gluten free or not." --Megan Scott and John Becker, bestselling authors of Joy of Cooking and JoyOfCooking.com "Alanna is such a gifted baker, recipe writer and food photographer. For gluten-free eaters who love to bake, this cookbook is a must." --Dana Shultz, author of Minimalist Baker's Everyday Cooking and MinimalistBaker.com "I want to eat everything in Alanna Taylor-Tobin's beautiful book, Alternative Baker. And the best news? With these gorgeous gluten-free recipes created by a former pastry chef, I can! I'll be baking these treats with delight." --Shauna James Ahern, author of Gluten-Free Girl Every Day and GlutenFreeGirl.com "Like alternative baking pioneers Kim Boyce and Alice Medrich, Alanna Taylor-Tobin shows that treats baked with off-the-beaten-path flours aren't just a boon for the gluten free, but taste richer, more distinctive and often just plain better, too." --Kristen Miglore, author of Food52 Genius Recipes and Creative Director of Food52.com
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.865
Synopsis
AN IACP AWARD-WINNING COOKBOOK 100+ Recipes Featuring Corn, Oat, Chestnut, Almond, Buckwheat, Sorghum and Other Gluten-Free Flours Discover a Unique Palette of Textures, Tastes and Fragrances You Never Knew Existed Have you indulged in a golden corn flour biscuit that tastes like sunshine, or experienced the earthy sweetness of chestnut flour? Did you know teff flour smells of malted chocolate milk, and mesquite flour of freshly-baked gingerbread? Set aside your bland all-purpose flour to celebrate the compelling flavors of a wide array of nut- and grain-based alternative flours that are packed with flavor and are good for you, too. From peak-of-season fruit pies nestled in an irresistibly crunchy crust, to cookies that positively melt in your mouth, author Alanna Taylor-Tobin offers more than 100 wholesome treats utilizing easily accessible alternative grains and flours for every taste and baking level. Now let's get baking--let's reinvent dessert.
LC Classification Number
RM237.86
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Booksxpress
96% positive Bewertungen•40 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (10'545)
- d***v (136)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAn amazing value for an amazing product. Came in good condition as listed.
- a***u (490)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent quality
- a***o (602)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kauf🤟
Noch mehr entdecken:
- Bücher über Backen Sachbuch,
- Bücher über Backen Kochbücher Sachbuch,
- Alternative Medizin Studium und Erwachsenenbildung,
- Dr. Oetker Sachbuch Backen Bücher,
- Englische Bücher über Backen Sachbuch,
- Deutsche Bücher über Backen Sachbuch,
- Bücher im Taschenbuch Sachbuch Backen,
- Deutsche Studium und Erwachsenenbildung Alternative Medizin,
- Bücher über Backen Sachbuch als gebundene Ausgabe,
- Bücher über Backen Sachbuch Ab 2010