|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Alternative Bäcker: Dessert mit glutenfreien Getreide und Mehlen neu erfinden

Booksxpress
(9088)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $19,98
Ca.CHF 16,10
Artikelzustand:
Neu
3 verfügbar
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Glendale Heights, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 1. Aug und Do, 7. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:305933844449
Zuletzt aktualisiert am 29. Jun. 2025 17:01:38 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781624142031

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Page Street Publishing Company
ISBN-10
1624142036
ISBN-13
9781624142031
eBay Product ID (ePID)
211732551

Product Key Features

Book Title
Alternative Baker : Reinventing Dessert with Gluten-Free Grains and Flours
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Health & Healing / Gluten-Free, Methods / Baking
Publication Year
2016
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Alanna Taylor-Tobin
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
27.4 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2015-919637
Reviews
"Alanna has rescued gluten-free baking from the pasty, gritty clutches of white rice flour! Her recipes have a pastry chef 's sensibility, but they overflow with the generosity and warmth of home baking. This book will make you run to the pantry to see what you can bake first, whether you happen to be gluten free or not." --Megan Scott and John Becker, bestselling authors of Joy of Cooking and JoyOfCooking.com "Alanna is such a gifted baker, recipe writer and food photographer. For gluten-free eaters who love to bake, this cookbook is a must." --Dana Shultz, author of Minimalist Baker's Everyday Cooking and MinimalistBaker.com "I want to eat everything in Alanna Taylor-Tobin's beautiful book, Alternative Baker. And the best news? With these gorgeous gluten-free recipes created by a former pastry chef, I can! I'll be baking these treats with delight." --Shauna James Ahern, author of Gluten-Free Girl Every Day and GlutenFreeGirl.com "Like alternative baking pioneers Kim Boyce and Alice Medrich, Alanna Taylor-Tobin shows that treats baked with off-the-beaten-path flours aren't just a boon for the gluten free, but taste richer, more distinctive and often just plain better, too." --Kristen Miglore, author of Food52 Genius Recipes and Creative Director of Food52.com
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.865
Synopsis
AN IACP AWARD-WINNING COOKBOOK 100+ Recipes Featuring Corn, Oat, Chestnut, Almond, Buckwheat, Sorghum and Other Gluten-Free Flours Discover a Unique Palette of Textures, Tastes and Fragrances You Never Knew Existed Have you indulged in a golden corn flour biscuit that tastes like sunshine, or experienced the earthy sweetness of chestnut flour? Did you know teff flour smells of malted chocolate milk, and mesquite flour of freshly-baked gingerbread? Set aside your bland all-purpose flour to celebrate the compelling flavors of a wide array of nut- and grain-based alternative flours that are packed with flavor and are good for you, too. From peak-of-season fruit pies nestled in an irresistibly crunchy crust, to cookies that positively melt in your mouth, author Alanna Taylor-Tobin offers more than 100 wholesome treats utilizing easily accessible alternative grains and flours for every taste and baking level. Now let's get baking--let's reinvent dessert.
LC Classification Number
RM237.86

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Booksxpress

96% positive Bewertungen40 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Dez 2023
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Booksxpress, which was founded in 2013, is one of the most sought-after marketplace booksellers nationally and internationally, shipping over 2.5 million books a year from our U.S. fulfillment ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.8

Verkäuferbewertungen (10'545)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ