|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Sa, 16. Aug um 08:32.
Vollkornsauerteig zu Hause: Die einfache Art, handwerkliches Brot zu backen Preloved
Verkauft
Vollkornsauerteig zu Hause: Die einfache Art, handwerkliches Brot zu backen Preloved
US $4,72US $4,72
Sa, 16. Aug, 20:32Sa, 16. Aug, 20:32
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Vollkornsauerteig zu Hause: Die einfache Art, handwerkliches Brot zu backen Preloved

Woodlot On Potts
(246)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $4,72
Ca.CHF 3,80
Bisher US $10,50 (- 55%)Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
Artikelzustand:
Neuwertig
Beendet: 16. Aug. 2025 20:32:19 MESZ
    Versand:
    US $4,47 (ca. CHF 3,59) USPS Media MailTM.
    Standort: Glenmoore, Pennsylvania, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mo, 25. Aug und Fr, 29. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:306074720295
    Zuletzt aktualisiert am 16. Aug. 2025 20:10:34 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
    Brand
    Unbranded
    MPN
    Does not apply
    ISBN
    9781645671107

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Page Street Publishing Company
    ISBN-10
    1645671100
    ISBN-13
    9781645671107
    eBay Product ID (ePID)
    12038628413

    Product Key Features

    Book Title
    Whole Grain Sourdough at Home : The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains
    Number of Pages
    192 Pages
    Language
    English
    Topic
    General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
    Publication Year
    2020
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Elaine Boddy
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.4 in
    Item Weight
    16.7 Oz
    Item Length
    8.9 in
    Item Width
    7.7 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2019-957258
    Dewey Edition
    23
    Reviews
    "If you're interested in sourdough, this is the only book you need. I defy anyone not to produce a decent sourdough using Elaine's master recipe. Once you've done that, Elaine has done all the experimenting so you can get creative with different grains and techniques." -Orlando Murrin, President, Guild of Food Writers "Elaine's recipes are simple to follow, foolproof and utterly delicious. In her book, you will learn to bake artisanal sourdough like a pro without any unnecessary jargon. This is a book that belongs in every baker's kitchen arsenal." -Hanady Nabut, founder of hanadykitchen.com
    Dewey Decimal
    641.815
    Synopsis
    Make Delicious, Whole Grain Bread with Minimal Kneading * Selected as one of the best cookbooks of 2020 by delicious. magazine! * Baking a loaf of beautiful crusty bread can be intimidating when you want to include nutrient-dense whole wheat flour and other ancient grains that are famously harder to work with. Elaine Boddy is here to help. She has spent many years honing the science and art of baking bread with whole grains in her home kitchen. In Whole Grain Sourdough at Home , she shares all of her secrets with you. Elaine's master recipe and philosophy for bread making are all about simplicity, flexibility and having fun. Sourdough does not have to be complicated or require a lot of hands-on work to be great. With one bowl, a handful of simple ingredients, minimal kneading and less than 24 hours, you can have a loaf of delicious whole grain sourdough bread on the table. Elaine has mastered the unique nuances of nutrient-dense flours like whole wheat, einkorn, spelt and rye to create a variety of lovely breads--no dense whole wheat bricks here! Packed with a step-by-step sourdough starter guide, plenty of tips and tons of recipes for everything from sandwich loaves to focaccia, this book gives you everything you need to bake amazing whole grain bread today, tomorrow and beyond. This book has 60 recipes and 60 photographs., Baking a loaf of beautiful crusty bread can be intimidating for beginners, especially when you want to include nutrient-dense whole wheat flour and other ancient grains that are famously harder to work with. Elaine Boddy is here to help. She has spent many years honing the science and art of baking bread with whole grains in her home kitchen. In Whole Grain Sourdough at Home, she shares all of her secrets with you. Elaine's master recipe and philosophy for bread making are all about simplicity, flexibility and having fun. Sourdough does not have to be complicated or require a lot of hands-on work to be great. With one bowl, a handful of simple ingredients, minimal kneading and less than 24 hours, you can have a loaf of delicious whole grain sourdough bread on the table. Elaine has mastered the unique nuances of nutrient-dense flours like whole wheat, einkorn, spelt and rye to create a variety of lovely breads-no dense whole whet bricks here! Packed with a step-by-step sourdough starter guide, plenty of tips and 60 recipes for everything from sandwich loaves to focaccia, this book gives you everything you need to bake amazing whole grain bread today, tomorrow and beyond. Book jacket.
    LC Classification Number
    TX770.S66

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    Woodlot On Potts

    100% positive Bewertungen665 Artikel verkauft

    Mitglied seit Aug 2024
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
    Hiya!Welcome to my little corner of the Ebay universe!My name is Jade and I am a mother, wife, and the most interesting of all, your personal SHOPPER!I hope you find something that catches your eye ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    4.8
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Beliebte Kategorien in diesem Shop

    Verkäuferbewertungen (233)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • i***e (833)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Packed very securely and just as described. Thank you! A+++
      Alle Bewertungen ansehen