Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Ähnlichen Artikel verkaufen?
Signiert Michael Symons Leben zum Kochen: Rezepte und Techniken, um Ihre Küche zu rocken
US $7,00
Ca.CHF 5,65
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $5,22 (ca. CHF 4,21) USPS Media MailTM.
Standort: Plymouth, Michigan, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 21. Aug und Mi, 27. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:306421452512
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Signed
- Yes
- ISBN
- 9780307453655
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0307453650
ISBN-13
9780307453655
eBay Product ID (ePID)
72358143
Product Key Features
Book Title
Michael Symon's Live to Cook : Recipes and Techniques to Rock Your Kitchen: a Cookbook
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
General, Regional & Ethnic / American / Middle Western States, Regional & Ethnic / Mediterranean, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
34.5 Oz
Item Length
9.8 in
Item Width
7.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2009-279870
Reviews
Michael knows who he is and where he lives, and his heritage and community come into play in his deeply personal, soul-satisfying dishes. The thing I love most about Michael's food is that it's hand-crafted and focused and each dish has a distinct story to tell. -- Bobby Flay
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5973
Synopsis
Hometown boy turned superstar, Michael Symon is one of the hottest food personalities in America. Hailing from Cleveland, Ohio, he is counted among the nation's greatest chefs, having joined the ranks of Mario Batali, Bobby Flay, and Masaharu Morimoto as one of America's Iron Chefs. At his core, though, he's a midwestern guy with family roots in old-world traditions. In Michael Symon's Live to Cook , Michael tells the amazing story of his whirlwind rise to fame by sharing the food and incredible recipes that have marked his route. Michael is known for his easy, fresh food. He means it when he says that if a dish requires more than two pans to finish, he's not going to make it. Cooking what he calls "heritage" food-based on the recipes beloved by his Greek--Italian--Eastern European--American parents and the community in Cleveland-Michael draws on the flavors of traditional recipes to create sophisticated dishes, such as his Beef Cheek Pierogies with Wild Mushrooms and Horseradish, which came out of the pierogies that his grandpa made. Michael translates the influences of the diverse working-class neighborhood in which he grew up into dishes with Mediterranean ingredients, such as those in Olive Oil Poached Halibut with Fennel, Rosemary, and Garlic; Italian-style handmade pastas, like Linguini with Heirloom Tomato, Capers, Anchovies, and Chilies; and re-imagined Cleveland favorites, such as Mac and Cheese with Roasted Chicken, Goat Cheese, and Rosemary. Part of Michael's irresistible allure on the Food Network comes from how much fun he has in the kitchen. To help readers gain confidence and have a good time, Michael Symon's Live to Cook has advice for cooking like a pro, starting with basic instructions for how to correctly use techniques such as braising, poaching, and pickling. There's also information on how caramelizing vegetables and toasting spices can give dishes a greater depth of flavor-instead of a heavy, time-consuming stock-based sauce-and why the perfect finishing touch to most meat or fish dishes can be a savory hot vinaigrette instead. With fantastic four-color photography throughout and tons of helpful "Symon Says" tips, Michael Symon's Live to Cook is bound to get anyone fired up about getting into the kitchen and cooking up something downright delicious.
LC Classification Number
TX715.S979 2009
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
newtoyou822
100% positive Bewertungen•1.6 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (548)
- -***0 (323)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFast shipping. Excellent seller. A+++
- e***n (39)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFast
- 3***l (24)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufSuch a beautiful piece!
Noch mehr entdecken:
- Signierte Bücher über Kochen Kochbücher Sachbuch,
- Englische Bücher über Kochen Kochbücher Sachbuch Signierte,
- Bücher über klassische Rezepte Sachbuch,
- Deutsche Bücher übers Kochen Kochbücher Sachbuch Signierte,
- Kochbücher Sachbuch klassische Rezepte Bücher,
- Technik und Tuning Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch,
- Bücher über Technik Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Erwachsene,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Jugendliche