Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Kochen südlich der Wolken: Rezepte und Geschichten aus der chinesischen Provinz Yunnan
US $20,49
Ca.CHF 16,33
Artikelzustand:
Neu
Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte Seiten. Genauere Einzelheiten entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
8 verfügbar
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $4,99 (ca. CHF 3,98) Economy Shipping.
Standort: West Mifflin, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 7. Okt und Di, 14. Okt bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:306528015831
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Artist
- ExcelDna.Integration.ExcelEmpty
- ISBN
- 9780857834980
Über dieses Produkt
Product Information
Yunnan is the other China, the one you do not hear about on the news. It has been called the China "beyond the Great Wall." Twenty-four of the country's minority groups call Yunnan home, each retaining their own traditions. Stretching from the Himalayan plateau down to the subtropics, Yunnan encompasses extremes from alpine meadows to rainforest. It is the most diverse region in China culturally, biologically, and meteorologically. On a culinary level, this means Yunnan is one of the most delicious places on earth. The region is famous for its mushrooms, hams, pickles, edible flowers, its use of potatoes, and its love of chiles and Sichuan peppercorns. Yunnan's food is exciting and unfamiliar, but much of it is actually quite easy to make, using simple techniques already familiar to Western cooks. Each chapter covers a different area featuring its cardinal recipes such as Tibetan momo dumplings, Dai cucumber salad with peanuts, the famed "crossing-the-bridge" noodles of Kunming, Eastern-style fried rice with ham, potatoes, and peas, and roasted eggplant salad from near the Burmese border. Complete with profiles of local cooks, artisans, and farmers, as well as breathtaking on-location photography, Cooking South of the Clouds takes readers on an unforgettable journey through the land of Shangri-La and introduces a new world of flavors.
Product Identifiers
Publisher
Octopus
ISBN-10
0857834983
ISBN-13
9780857834980
eBay Product ID (ePID)
14038714821
Product Key Features
Book Title
Cooking South of the Clouds : Recipes and Stories from China's Yunnan Province
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Publication Year
2018
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Chinese, Regional & Ethnic / Asian
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.3 in
Item Weight
48.7 Oz
Item Length
10.1 in
Item Width
8.5 in
Additional Product Features
Dewey Edition
23
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.595135
Lc Classification Number
Tx724.5.C5
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
plumcirclebooks
99,8% positive Bewertungen•900 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (396'415)
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
Noch mehr entdecken:
- Gebundene-Ausgabe-Kochbücher-Sachbuch Kochen Bücher auf Chinesisch,
- Bücher über klassische Rezepte Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch klassische Rezepte Bücher,
- Chinesische Zeitschriften,
- Fachbücher auf Chinesisch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch,
- Erwachsene Bücher Sachbuch Geschichte,
- Geschichte Bücher Sachbuch Jugendliche,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Erwachsene,
- Bücher über Reiseführer Geschichte Sachbuch